Cantina socială

Cantina socială, un proiect Kaufland România și Asociația Șansa Ta, și-a deschis porțile pe 2 februarie 2021, în incinta Griro Tower din Calea Griviței nr. 355 -357, sector 1, București. Este un proiect social și de combatere a risipei alimentare, ce se adresează familiilor cu venituri mici și persoanelor fără adăpost.
 
În fiecare zi, de luni până vineri, vor fi pregătite aproximativ 500 porții de mâncare, ce vor fi distribuite de reprezentanții Asociației Șansa Ta către ONG-uri partenere și persoane vulnerabile din București.
 
Din cauza restricțiilor legale, Cantina va funcționa în regim de take-away (luat la pachet). Pentru mai multe informații despre cum poți beneficia de o masă la Cantina socială, te rugăm să accesezi formularul de aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdb6d1cUh07IKH7tckHLgM1XgzAQjimDAFYmjm8vHIrcZmbGw/viewform

Cantina socială este dedicată sprijinirii persoanelor defavorizate. Aceasta va oferi mese comunitare persoanelor fără adăpost și familiilor cu venituri mici.

Acțiunea este o premieră, un model de parteneriat privat cu societatea civilă, ce vine în sprijinul persoanelor defavorizate și contribuie la diminuarea risipei alimentare.

Începând de astăzi, persoanele fără adăpost, dar și familiile cu venituri mici, de până în 1.200 lei, pot beneficia în fiecare zi, de luni până vineri, de o masă caldă, pregătită special în Cantina socială. Beneficiarii trebuie să fie înscriși în evidența Asociației. Înscrierile se pot face online, completând formularul disponibil aici https://forms.gle/wfsVquecjBfpe5vJA sau direct la sediul cantinei. Fiecare solicitare va fi procesată de Asociația Șansa ta, iar beneficiarilor li se vor realiza dosare sociale.

Shares
Optimized by Optimole