Casa Dimitrie Bolintineanu

Casa lui Dimitrie Bolintineanu din București va găzdui evenimente mondene

Casa lui Dimitrie Bolintineanu care se află în București, va găzdui evenimente mondene, intrând astfel în circuitul de divertisment al capitalei. Primul eveniment a avut loc pe 8 martie, cel mai probabil cu ocazia Zilei Internaționale a femeii.

Dacă v-ați săturat să vi se tot spună că cel mai instagramabil loc din București este Casa Mița, ei bine aflați că există un altul, și el memorabil: Casa Dimitrie Bolintineanu din Negustori 16. Pe 8 martie va fi acolo o petrecere cu mister, jocuri de lumini și dansatori în cușcă! Toate ca toate, dar interesant este trecutul acestei case, căci până să ajungă loc de party, aici a stat o perioadă scriitorul Dimitrie Bolintineanu.

Casa Dimitrie Bolintineanu din București și-a deschis porțile pe 8 martie, pentru o petrecere cu  mister, jocuri de lumini și dansatori în cușcă. Eyes Wide Shut se numește „acea petrecere secretă unde trebuie să fii pentru a trăi intens”, după cum au anunțat organizatorii, care au mai adăugat că locurile sunt limitate.

Și că prețul biletului oferă accesul la eveniment, un welcoming drink și un spectacol de dans în cușcă, pregătit special pentru această ocazie.

Dress code-ul recomandat pentru participarea la eveniment include purtarea unei măști, perle, pelerină și inspirația din filmul „Eyes Wide Shut”. Pentru cei care nu își mai aduc aminte, acest film (dramatic și erotic, în stil oniric, regizat, produs și co-scris de Stanley Kubrick, lansat în anul 1999) cu Nicole Kidman și Tom Cruise în rol principal a creat mare vâlvă la vremea lui, dar continuă să facă valuri și în prezent.

continuarea articolului, pe

https://oficiuldestiri.ro/petrecere-la-casa-dimitrie-bolintineanu-ce-nu-stii-despre-acest-loc/?fbclid=IwAR3XHG00gexRlQHlgoG8nHsGtEngcHInSyEqPMKAC6Y2iPIGoKixIVE93gM

Shares
Optimized by Optimole