Festival de șah-corporate-2020

O competiție interesantă, plină de farmec își propune să adune la un loc cele mai strălucitoare minți de business și strategie,  pentru a doua oară,  în România.

Cea de-a doua ediție a Festivalului de Șah Corporate ”Pallas Athena” se va desfășura la Predeal, în perioada 21-24 mai 2020.

Vor participa peste 100 de persoane(maximum 40 echipe corporate de 3 +1 rezervă).

Înscrierile pot veni de la companii de top din diverse domenii profesionale, având în comun pasiunea pentru șah.

Se spune că șahul, „joc regal” (în persană numele jocului înseamnă chiar ”rege”), vechi de 1500 ani, te învață mai multe atunci când pierzi decât atunci când câștigi.

Jocul este echivalentul unui adevărat experiment științific. Propune explorarea de noi idei, gândirea strategică,  elaborarea ipotezelor, testarea acestora și urmărirea rezultatelor. Șahul este cunoscut ca fiind o formă plăcută de petrecere a timpului liber și de socializare. Jocul ar putea fi propus, chiar, ca materie de studiu opțională în școlile din România.

Șahul este recunoscut, la nivel internațional, ca un puternic instrument educațional pentru copii și tineri. Acesta contribuie la dezvoltarea armonioasă și la îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor.

Festivalul de șah corporate este o competiție adresată pasionaților de șah și business.

Evenimentul este menit să dezvolte oportunități de networking cu omologi din companii de top. El propune dezvoltarea și cultivarea unor abilități utile în afaceri: strategie, tactică, organizare, comunicare, creativitate, reacție, decizie, spirit de joc în echipă.

Festivalul crează cadrul și pentru dezvoltarea unor abilități personale: îmbunătățirea memoriei, atenție, calculul șanselor, dezvoltare logică, orientare în spațiu, stimă de sine, asumare consecințe.

Pentru organizarea celei de-a doua ediții a Festivalului de Șah Corporate își reunesc eforturile,   Mariana Ioniță – organizator internațional FIDE, Academia de șah Hannibal, Asociația ”Susțin Șahul” și cezariulian.ro – blog “Inspirație Pentru Afaceri”.

Ne dorim ca prin acest eveniment să venim cu o abordare nouă a ceea ce înseamnă team-building, oferind organizațiilor un cadru pentru exersarea șahului ca instrument de dezvoltare personală și a abilităților de business, să contribuim la dezvoltarea de relații interumane,ceea ce înseamnă pentru foarte mulți: networking!” declară doamna Mariana Ioniță.

Ediția a doua a Festivalului de Șah Corporate propune, alături de competiția de șah corporate pe echipe (singura de acest fel din România) și alte activități, precum
magazinuldesah.ro
  •  prezentări ale strategiilor aplicate în șah și în managementul afacerilor
  • workshop pe tema “Avantaje competitive în business pentru jucătorii de șah”
  • simultan de șah cu Maestrul Internațional de Șah Mihail Marin
  • workshop pe tema “Performanța sub presiune, în sport și în business”,
  • concurs de pictură
  • concurs de eseistică pe teme de șah (la care participanții la festival se constituie în „juriu”),
  • un eveniment Bullet Business Dating
  • Gala de premiere un “team building pe echipe”.

Ediția a doua a Festivalului Internațional de Șah Corporate va fi prezentat celor dornici să participe, în două evenimente ”avanpremieră”.

Acestea vor avea loc într-un spațiu dedicat celor mai importante avanpremiere și premiere teatrale, la Teatrul Național ”I.L.Caragiale” din București .

Prima avanpremieră a FSC va avea loc la o dată pe care o vom anunța cât de curând, în foaierul ”Tudor Arghezi” al Teatrului Național din București, începând cu ora 13:00. Punctul central-simultanul de șah susținut de Marele Maestru Internațional Mihail Marin,  la 25 de mese.

MMI Mihail Marin este Campion Național, medaliat cu bronz la Olimpiada de șah 1988. E autor de articole și cărți pe teme de șah și premiat de trei ori cu premiul “Cartea Anului” în mai multe țări ale lumii. Secondant și colaborator Judit Polgar 2005, el va susține în deschidere o scurtă prezentare cu tema: “Paralele: Strategii în șah și în business”.

La eveniment, participanții vor putea juca partide amicale de șah, într-un spațiu al artelor.

Ei vor putea admira și expoziția de pictură a artistei-șahist Mariya Yughina.

Evenimentul de tip antrenament-selecție este organizat cu sprijinul Chess Business Club și oferă cadrul pentru înscrierea de noi participanți.

Pentru participarea la evenimentul avanpremieră Festival de Șah Corporate, vă rugăm să luați legătura cu organizatorii, la adresa cezar.armasu@cezariulian.ro
Parteneri media ai evenimentului(deocamdată) : Radio România, Smark, Jurnalul Național, AGENTIADECARTE.RO, Teatrul Național ”I.L.Caragiale”, ACC Media Channel, Asociația Culturală Flower Power.

Festivalul de Șah Corporate propune un joc în format de 9 runde în sistem elvețian.

Vor fi acceptate maximum 40 echipe de 3+1 rezervă.

Numărul de echipe care vor participa la Festival Șah Corporate 2020 este limitat, așa că nu ratați înscrierea !

Taxa de înscriere pentru întreaga echipă (4 persoane în total) este de doar 3.840 lei.

Următoarea mutare va aparține!

Vă puteți înscrie în concurs, completând formularul de mai jos !

Shares
%d blogeri au apreciat: