Împarte cu ceilalți

“A împărți cu altul trebuie să fie un mod de viață, nu un edict impus de guvern. A împărți cu altul trebuie să fie un gest voluntar, nu forțat.” Neale Donald Walsch


Dacă te dezvolți pe plan personal, îi poți ajută și pe ceilalți să se dezvolte. Progresul tău în dezvoltarea personală poate deschide uși și altora. Fericirea unui astfel de progres este completă doar când ea este împărțită. Astfel poți contribui la bunul mers al lucrurilor atât în viața ta cât și a altora.


Să poți dărui la rândul tău este cea mai mare recompensă a vieții.


Poți fi un profesor pentru ceilalți și fără a avea la bază un curs de „Train the Trainer”. O modalitate de a face acest lucru, într-un mod extrem de natural, este prin simplul fapt de a fi. Suntem și ne manifestăm într-un anume fel și doar prin asta îi influențăm pe ceilalți. Fiecare dintre noi poate fi un profesor pentru cei care simt că mai au câte ceva de învățat.


O altă modalitate simplă de a le fi celorlalți de folos este schimbul de experiență. De la un simplu comentariu până la dezvăluirea experiențelor de viață, orice poate conține un cât de mic sâmbure de înțelepciune ce poate schimba chiar radical viața sau parcursul profesional al cuiva. Oamenii se fereasc să împărtășească teama că altcineva va judeca cele povestite.


Dacă ai vreodată un impuls să le împărtășești și altora din experiența ta, fă-o!
S-ar putea ca asta să schimbe în bine viețile celor din jurul tău !

Shares
Optimized by Optimole