CHEILE MAGICE

Cele patru chei prin care puteți controla energiile magice sunt foarte importante.Dacă una dintre ele nu este bine stăpânită, nivelul vostru de manifestare poate scădea dramatic. 
Prima cheie este IMAGINAȚIA. Dacă nu stăpâniți foarte bine această cheie, nu veți putea avea rezultate prea bune. Va trebui să creați o imagine care să vă stârnească emoțional și de care să vă simțiți atașat la nivelul ochiului minții voastre. Din păcate, însă, această artă este din ce în ce mai rară în zilele noastre. Jocurile video, televiziunea, celelalte aparate, au creat o viață de dependență, artificială. Oamenii nu-și mai folosesc propria lor imaginație, de aceea, ei nu mai sunt conectați cu propriile lor imagini și dorințe. Puterea de a-ți imagina ceea ce-ți dorești este cheia numărul 1.
Următoarea cheie este VOINȚA. Voința este alcătuită din concentrare(focus) și intenție. Este puterea de a vizualiza ceea ce vrei să se întâmple, în momentul în care realizezi ritualul magic sau rugăciunea. Fără o voință puternică, nu vei putea face ca ceea ce-ți dorești să se petreacă. Meditația este secretul unei concentrări bune, iar concentrarea pe intențiile tale te vor putea ajuta ori de câte ori ai nevoie. Dar aceasta este o lecție pentru mai târziu, deocamdată am vrut să cunoști doar două dintre cheile magiei, pe care trebuie să le antrenezi pentru a avea șanse de succes. 
Mai există un secret, care se numește miezul, centrul energiei tale magice. Dacă nu cunoști acest miez, nu vei putea folosi această energie la maximum. Care este acest centru ? De pildă, poate fi legătura ta cu natura. Ar fi bine să ai un moment în care să te apropii de natură, în fiecare zi. De exemplu, poți găsi un copac în grădina ta sau într-un parc, unde poți merge o dată sau de două ori pe săptămână să petreci câteva minute. Consideră natura ca pe cel mai bun prieten. Natura te va ajuta să creezi ceea ce dorești să existe în viața ta, deci dezvoltă-ți relația cu ea și n-o ignora. Faci parte din natură, iar aici îți vei încărca mereu bateriile și îți vei reîmprospăta energia
Shares
%d blogeri au apreciat: