SPAȚIUL SACRU

Ce este spațiul tău sacru ?

Este spațiul tău personal, interior, unde găsești claritate și concentrare. Este spațiul în care păstrezi cele mai curate gânduri, dorințe și emoții.

Vei merge acolo, ori de câte ori vei avea nevoie de accesarea energiei tale magice. Înafară de spațiul sacru interior, trebuie să-ți creezi și un spațiu sacru exterior.

Poți avea asemenea spații în număr mai mare, afară sau în interiorul casei tale. Acest spațiu va cuprinde altarul, cercul de putere, precum și alte obiecte pe care le consideri speciale și unice pentru lumea ta.

Aceste obiecte trebuie să trezească în interiorul tău sentimente pozitive, emoții pe care să le poți folosi atunci cînd faci un anumit ritual. Unii dintre oameni nu înțeleg cât este de important să ai spațiul sacru interior. Se concentrează numai pe cel exterior, nereușind să aibă succesul scontat.


Iată cum poți crea acest spațiu.

Găsește un loc liniștit unde te poți concentra și poți avea liniște. Găsește o poziție confortabilă , ia un caiețel și un stilou și stai și gândește-te câteva clipe.

Gândește-te la tot ceea ce e frumos în interiorul tău, amintiri, oameni dragi, momente plăcute. Dacă ceva negativ îți ajunge în minte, aruncă afară aceste gânduri, elimină-le din mintea ta.

Liniștește-te și adună toate lucrurile frumoase în interiorul tău. Când ești pregătit, notează-le pe hârtie.

Scrie fără să te gândești prea mult, așterne pe hârtie detalii despre lucrurile și oamenii care fac parte din bagajul tău sacru. Când ai terminat de scris, întoarce hârtia pe partea cealaltă.

Gândește-te la tot ceea ce nu este sacru, problemele mari, problemele mici, lucruri care te irită, lucruri care te fac să te întristezi. Nimeni nu e perfect, oricine are aceste gânduri, din când în când.

Gândește-te la ce aduce emoții negative în viața ta. Odată ce le-ai găsit, întoarce foia de hârtie pe care ai scris și notează-le pe toate. Toate aceste gânduri și sentimente te țin departe de spațiul tău sacru.

Ce urmează mai departe ? Să cureți spațiul tău sacru.

Ai, acum, două liste. Una pe care ai scris tot ce este ”sacru pentru tine, cealaltă, cu lucrurile care te țin departe de acest spațiu, care aduc emoții negative în inima ta. 


Acum, vei avea nevoie de câteva instrumente care să te ajute să cureți blocajele de acolo. Iată de ce ai nevoie:

-lumânare albă cu suport
-chibrituri sau brichetă
-un bol de sticlă
-un pahar cu apă


Pune-le în fața ta, în partea de sus lumânarea și paharul cu apă, în partea de jos, hârtia pe care ai scris, bolul de sticlă și chibriturile.


Când te simți pregătit aprinde lumânarea. Fă din ea, punctul tău de concentrare. Simte căldura și energia care vine dinspre lumânare, care te învăluie în căldură. Simte cum această lumină și căldură îți purifică aura din jurul corpului, făcând-o albă și stălucitoare. 


Când ai început să te simți pur și alb,  despăturește hârtia pe care ai scris. Citește rar, lucrurile pe care le consideri sacre. Fă pauză între cuvinte și gândește-te profund la ele. Când ai terminat lista, spune așa:

Fie ca toate aceste lucruri bune și frumoase
Să devină o parte din mine
Care mă ajută să-mi ridic vibrația energetică !

Acum, simte fiecare dintre aceste lucruri cum se ridică de pe foaie și se alătură aurei tale strălucitoare, făcând-o să strălucească și mai mult. 


Apoi, întoarce foaia și nici măcar nu te uita către lucrurile negative pe care le-ai scris. Aprinde foaia în flacăra lumânării, cu atenție să nu te arzi. Odată ce foaia s-a aprins, pune-o repede în bolul de sticlă și spune așa:

Curăță spațiul din interiorul meu
Pentru a mă scăpa de tot ce e negativ

Privește flăcările cum ard restul hârtiei și concentrează-te pe lucrurile bune și pozitive pe care le-ai găsit în spațiul tău sacru. Pune puțină apă peste cenușa din bol, pentru a curăța toată negativitatea și a stinge hârtia. 


Apoi, stinge lumânarea.
Ți-ai curățat, acum, spațiul tău sacru, interior.


Obișnuiește-te să faci asta, cel puțin o dată pe lună, pentru a te purifica și a îndepărta energia negativă și pentru a ține sub control energia negatvă. 

Shares
%d blogeri au apreciat: