Beneficiile uleiului de jojoba

Dacă obișnuiești să utilizezi aparatul de ras pentru a îndepărta părul nedorit, aplicarea câtorva picături de ulei de jojoba pe piele înainte de epilare, permite alunecarea aparatului și impiedică apariția iritațiilor.

Uleiul poate fi aplicat și după epilare, deoarece calmează pielea și nu permite bacteriilor să infecteze porii.


Uleiul de jojoba este un excelent hidratant pentru corp. Masează uleiul pe întreaga suprafață a pielii după duș sau baie pentru rezultate optime.


Datorită proprietăților sale antibacteriene și antifungice, uleiul de jojoba poate fi aplicat pe tăieturi sau vânătăi. Calmează roșeața și ajută pielea să se vindece mai repede.


Este un tratament eficient împotriva cuticulelor uscate.


Uleiul de jojoba este un foarte bun balsam de buze. Asigură o hidratare de durată, lăsând buzele moi și fragede. Aplică câteva picături cu ajutorul degetului și masează ușor. Oferă o strălucire naturală, iar buzele vor arăta sănătos.


În plus, dacă se întâmplă să îți intre în gura, nu trebuie sa te temi de chimicalele pe care le conține, așa cum se întâmplă cu un balsam de buze convențional.


Pentru că nu blochează porii și nu provoacă reactii alergice, uleiul de jojoba este și un bun demachiant.

Nu irita pielea sensibilă din zona ochilor. Îndepărtează cu ușurință toate tipurile de produse de machiaj și în același timp hidratează și hrănește pielea.

Shares
%d blogeri au apreciat: