PUTEREA MAGICĂ

Ne-am născut cu abilitatea de a produce miracole, o putere magică.

Da, și tu !

Ai nevoie doar de maestrul potivit la momentul potrivit și credința că poți face minuni. 


Totul a început în urmă cu 20 000 ani, când un grup mic de oameni a descoperit că prin puterea meditației a concentrării și a ritualului, ei puteau schimba cursul evenimentelor. Ei puteau îndepărta răul și atrage norocul. A apărut ceea ce cunoaștem, astăzi, sub numele de shamani.

Știința s-a răspândit rapid în întreaga lume, în toate culturile și la toate rasele. Fiecare cultură a descoperit moduri noi de lucru sau practici deosebite pentru a dirija energia magică.

Controlul acestei energii au devenit o artă și a început să influențeze viețile oamenilor, transformând până și cele mai fără speranță situații.


Cu peste 2000 de ani în urmă, centrul magiei s-a mutat la Alexandria, în Egipt. Toți cei pasionați de magie se adunau în Alexandria, unde veneau să studieze diversele forme de magie și să descopere mistere pe care diversele culturi le descoperiseră. Ei încercau să dea de urma papirusului fermecat, care era, nimic altceva, decât un fel de hârtie făcută din frunze de plante.

Pe atunci, hârtia nu exista, toate ideile și ritualurile se răspândeau prin aceste papirusuri magice. 

În 1877, arheologii au descoperit din întâmplare papirusul magic. Nu îl căutau, dar l-au descoperit.

Problema era că acesta era scris în zeci de limbi și dialecte necunoscute. Pentru a dezlega aceste mistere, mai întâi trebuia găsită traducerea acestor texte. De atunci, au apărut diverse ramuri ale magiei, dar în fiecare dintre ele se află cel puțin un secret descoperit pe acel papirus magic străvechi, din magicul oraș Alexandria.

Shares
%d blogeri au apreciat: