Magie

Secretele magiei, reguli de aur pe care să le urmezi

Este foarte tentant să te scufunzi în secretele magiei, ea poate să-ți schimbe viața.

Înainte de asta, însă, trebuie să știi câteva dintre cele mai importante legi ale acestei arte. Acestea te vor proteja și îți vor menține curat sufletul.


Prima regulă a magiei, de care trebuie să ții seama, este aceea că tot ceea ce faci se va întoarce la tine înzecit.

Un copil s-ar putea întreba: cum te poate afecta ceva ce ai făcut, cândva, de-a lungul drumului tău ?

Ei, bine, așa se întâmplă. Dacă faci o donație cu tot sufletul, vei vedea ce se întâmplă. Este ca și cum o forță a binelui s-ar activa și ar atrage către tine o serie de evenimente pozitive. Binele se întoarce către noi în cele mai neașteptate moduri.

Dacă nu mă crezi, încearcă ! Fă ceva bun și vei vedea !

Dacă emiți energie bună, aceasta se va întoarce la tine cu mult mai mare putere decât a plecat. Dar, în același mod, dacă vrei să faci un rău, acesta se va întoarce către tine înzecit. În unele ramuri ale magiei, se spune că întoarcerea e de trei ori mai intensă, în altele, de 10, dar nu asta este important.

Important este să ții seama că în magie, lucrurile bune pe care le faci se vor întoarce la tine, dar și lucrurile negative, la fel.
Mai important decât aceasta este regula de a nu încălca niciodată liberul arbitru al cuiva.

Ce vreau să spun ?

De exemplu, să presupunem că te-ai îndrăgostit lulea de cineva, dar această persoană nu pare să simtă același lucru pentru tine. Așa că te hotărăști să faci o vrajă pentru a face acea persoană să fie interesată de tine. 

Aceasta înseamnă că ai încălcat liberul arbitru al persoanei respective, lucru care aduce mai mult rău decât îți poți imagina.

Ține mintemagia este foarte puternică și nu merită să te joci cu aceste forțe. Așa că dacă vrei ca lucrurile bune să vină în viața ta, respectă-i regulile și folosește-o pentru a-i ajuta pe ceilalți, nu pentru a le schimba cursul vieții, mai ales fără știrea și acordul lor. Acest lucru îți va aduce karma negativă, care îți poate afecta viața și, vom vedea ceva mai târziu în povestea noastră, chiar și celelalte vieți. 

Shares
%d blogeri au apreciat: