Cel mai simplu și eficient plan pentru slăbit

Toți am încercat numeroase cure de slăbire. Fie că ne-am interzis anumite alimente sau că am urmat o dietă strictă, toți am încercat într-o formă sau alta să pierdem din kilogramele în plus.

Cercetătorii au ajuns acum la concluzia că un plan simplu e mult mai eficace decât orice dietă complicată. Cu cât e mai ușor de înțeles și de urmat, cu atât rezultatele sunt mai vizibile. Iată 5 reguli de urmat pentru a slăbi cu ușurință.

1. Fă 10.000 de pași pe zi

Nu este neapărat nevoie să mergi la sală în mod constant sau să te superi dacă nu ai făcut asta de trei ori pe săptămână. Specialiștii spun că o simplă plimbare în fiecare zi poate fi de mare ajutor. Nici măcar nu este nevoie să programezi acest lucru. Doar trebuie să îți creezi oportunități pentru a te mișca. Lasă mașina acasă, coboară cu o stație în urmă, alege o cafenea care e mai departe. Important este să faci mișcare.

2. Consumă proteine și fibre de trei ori pe săptămână

Nu trebuie să îți interzici anumite alimente sau să îți numeri constant caloriileImportant este să te asiguri că mesele și gustările tale sunt bogate în proteine și fibre. Acestea sunt alimentele care te vor ajuta să-ți menții normal nivelul zahărului din sânge și să-ți potolești poftele. Este nevoie să consumi între 25-38 g de proteine pe zi. Dacă nu o faci, sunt mai multe șanse să faci alegeri nesănătoase.

Shares
Optimized by Optimole