Mierea de Manuka-cel mai puternic antibiotic natural

Mierea de Manuka este considerată a fi cel mai puternic antibiotic natural și singura miere medicinală din lume. Află răspunsurile la întrebările frecvente despre mierea de Manuka! Descoperă cum recunoști o miere autentică, ce beneficii are şi multe alte informaţii esenţiale pe care ţi-ai dori să le cunoşti.

Beneficii

Mierea de Manuka este singura miere utilizată în scop medicinal, pentru tratarea unui spectru foarte larg de afecţiuni. Datorită proprietăţilor sale cu totul deosebite, acest produs apicol a fost îndelung studiat de cercetători ai unor universităţi de renume, dar, în acelaşi timp, a stârnit şi numeroase întrebări legate de originea, autenticitatea, beneficiile şi eficacitatea lui.

Când vrem să achiziționăm un produs nou, este de preferat să ne informăm temeinic înainte. Dar ce faci atunci când, dând căutare pe Google, îţi apar zeci de articole despre mierea de Manuka? Pentru a te ajuta să găseşti cele mai relevante informaţii, am strâns întrebările primite de la consumatori de-a lungul timpului şi am răspuns concret la acestea.Mierea de Manuka este o miere monofloră, unică în lume. Albinele culeg nectarul din florile cu parfum proaspăt ale arbustului de Manuka (Leptospermum Scoparium), originar din Noua Zeelandă, iar din acest nectar prepară o miere de un portocaliu opac și cu gust ușor caramelizat, de eucalipt.

Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut foarte ridicat de metilglioxal (MGO™) – o substanță activă, a cărei concentrație indică puterea antibacteriană a acestui produs. Cu cât nivelul MGO™ este mai mare, cu atât activitatea antibacteriană a mierii este mai crescută.

Mierea de Manuka are o aromă deosebită, este dulce, cu gust ușor caramelizat, de eucalipt.

Mierea de la Manuka Health nu este pasteurizată sau tratată termic și este protejată în timpul extracției, procesării și depozitării, menținându-se temperaturile naturale.

Shares
%d blogeri au apreciat: