Măști antirid naturale

Cele care le avem dorim să dispară, cele care încă nu le avem dorim să le întârziem cât mai mult apariția. E vorba de riduri și astăzi vă voi propune câteva variante de măști antirid naturale mult mai ieftine decât borcanelele din comerț pline de chimicale care promit să șteargă miraculos orice urmă de îmbătrânire și adesea ne fac mai mult rău decât bine.

Cele naturale se pot prepara ușor din ingrediente pe care le avem prin bucătărie sau le putem adăuga în coșul de cumpărături. O altă parte bună e că putem mânca ceea ce nu folosim la măștile pentru ten.


Cele mai eficiente moduri de a ține ridurile la distanță sunt protecția solară adecvată, alimentația hrănitoare și sănătoasă, exercițiile fizice regulate, evitarea stresului și odihna suficientă.


Nu există tratamente minune, dar măștile naturale ne ajută să avem un ten mai strălucitor, mai ferm și mai revitalizat, atenuând urmele de riduri. Este indicat să aplicăm o mască antirid o dată pe săptămână pentru rezultate optime.


Mască antirid cu albuș de ou

1 albuș de ou
1 linguriță suc de lămâie
1 lingură ulei de măsline

Bateți albușul spumă, adăugați zeama de lămâie și uleiul de masline si amestecati bine. Aplicați pe față  și lăsați să acționeze timp de 20 de minute, după care clătiți.

Mască antirid cu banană

1 lingură piure de banană
1 linguriță de miere
1 linguriță de iaurt

Amestecați bine toate ingredientele, aplicați pe față și lăsați să acționeze 20-30 de minute, după care ștergeți cu un tampon demachiant bine umezit. Restul nefolosit de pastă poate fi păstrat la frigider timp de maxim 3 zile.

Mască antirid cu morcov

1 linguriță morcov ras fin
5 picături ulei de măsline
1 linguriță de miere


Morcovul conține retinol, un derivat al vitaminei A foarte util pentru sănătatea pielii și a părului. Lăsați masca pe fața timp de minim 15 minute, după care clătiți bine cu apa ușor călduță.

​​
Shares
Optimized by Optimole