Modalități prin care să faci mișcare fără să îți dai seama

​Știm prea bine, nu tuturor ne place să alergăm sau să mergem la sală. Dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să facem mișcare deloc. De aceea îți prezentăm câteva modalități prin care să faci mișcare fără să îți dai seama.


Joaca de-a turista


Ai observat că atunci când mergi în vacanță ai tendința să mergi foarte mult pe jos? Ei bine, chiar și dacă nu pleci nicăieri, te poți „juca” astfel în orașul în care locuiești.

Plimbă-te pe străzi, mergi pe jos la un muzeu din centrul orașului sau vizitează atracțiile turistice pe care orașul tău le are de oferit.


Dansează


Dacă muzica pe care o asculți te face să vrei să te ridici în picioare și să îți exersezi mișcările de dans, fă-o. Dansul se califică drept mișcare, activitate, chiar și dacă dansezi pentru doar cinci-zece minute.


Fă curat


Da, curațenia înseamnă ardere de calorii! Și încă un număr mai mare decât îți imaginezi. În plus, te alegi cu o casă curată și ordonată. Dă cu aspiratorul, spală pe jos, șterge praful și în felul acesta ai făcut mișcare câteva zeci de minute bune.


Joacă-te/Stai cu copiii


Oferă-te să ai grijă de copiii rudelor sau ai prietenilor sau joacă-te cu copiii tăi mai des. Nu vei avea impresia că faci mișcare, însă dacă intri în jocul lor cu siguranță nu vei sta degeaba.

Shares
%d blogeri au apreciat: