Ce sfaturi dau experții în relații cuplurilor ?

Consilierii matrimoniali și experții în relații au văzut multe, și bune și rele. Ce sfaturi dau experții în relații, cuplurilor ?

Iată câteva sfaturi pentru relații pe care experții le oferă pacienților și clienților lor.

1. Respectați mintea celuilalt. „Tu și partenerul tău aveți două minți complet diferite care au fost construite de-a lungul deceniilor de timp și continuă să evolueze”, spune Steven Dziedzic, fondatorul aplicației Lasting.

Asta înseamnă că veți gândi și veți simți diferit, practic, despre orice și vă veți contrazice pe subiecte mai importante sau pe nimicuri. De aceea, într-un conflict, obiectivul nu este să „învingeți”, așa cum cred mulți, ci să înțelegeți perspectiva partenerului.

Dziedzic încurajează, de asemenea, cuplurile să țină cont de faptul că părerea partenerului este valabilă și demnă de respect, chiar și atunci când ești tentat să crezi că nu este.

Într-o relație, una dintre cele mai importante sarcini ale tale este să faci încercări consecvente de a înțelege mai bine ce gândește partenerul tău și de ce”, spune Dziedzic. „Cu cât ai mai multe cunoștințe despre partenerul tău, cu atât relația ta poate deveni mai rezistentă.”

Deconectați-vă pentru a vă conecta

Rețelele de socializare și internetul, în general, pot pune presiune pe fiecare cuplu. Doar pentru puteți fi singuri intr-o cameră nu înseamnă că petreceți timp de calitate unul cu celălalt. „Lăsați dispozitivele deoparte când ieșiți împreună și deconectați-vă ”, spune Bonnie Winston, consilier de vedete și expert în relații. „Faceți o pauză de 24 de ore pentru a juca jocuri de societate sau pentru a găti o masă împreună.”

Faceți un experiment-consilierea

„În același mod în care vezi un medic generalist o dată pe an pentru detectarea afecțiunilor, consilierea în căsătorie este o idee excelentă și o dată pe an, dacă nu chiar mai mult”, adaugă Winson. „Chiar și un Mercedes are nevoie de o revizie anuală”. Aplicația Lasting este o soluție. Ea reușește să cunoască inteligent relația și apoi construiește un program personalizat dedicat partenerului semnificativ, cu sesiuni despre orice, de la comunicare la sex.

Găsiți un spațiu comun în care vă simțiți confortabil

Când ambii parteneri vor ca relația să funcționeze, este doar o chestiune de a găsi un teren comun și un limbaj comun, un spațiu sigur, în care problemele relației să poată fi rezolvate”, spune Cynthia Chauvin Miles, un hipnoterapeut certificat (CHT) specializat în relații și autoare a cărții The 10 Ways: A Guide to the 21st Century Relationship. “De multe ori acest spațiu și stilul de comunicare ajung să fie găsit în terapie, dar dacă cuplurile pot inventa asta în relația lor în prealabil, consilierea este atât mai ușoară, cât și de cele mai multe ori, nu este necesară. Eu și soțul meu o numim„ timp de condus . Avem cele mai bune conversații și realizăm cele mai mari progrese conducând prin zonele rurale în care suntem concentrați și relaxați în același timp. “

Investește în partenerul tău

„Relațiile au o șansă puternică de a supraviețui atunci când se bazează pe„ binele celeilalte persoane, când ambii parteneri lucrează pentru a alimenta acel bine și sunt inspirați să devină ei înșiși mai buni”, spune Suzie Pileggi Pawelski, autorul cărții Happy Together: Folosirea științei psihologiei pozitive pentru a construi iubirea care durează. „Aceste relații sunt mai durabile decât cele bazate pur și simplu pe pură plăcere sau utilitate, deoarece se bazează pe ceea ce partenerii pun în mod activ în ele – mai degrabă decât pe ceea ce pot obține din ele”.

Nu uita de tine

Asigura-ți-vă că ambii parteneri își mențin unele dintre activitățile, interesele și prietenii pe care i-au avut înainte de a se reuni”, adaugă Pileggi Pawelski. „Acest lucru nu înseamnă că nu se implică în activități cu partenerul lor sau nu-și invită soțul cu prietenii. Înseamnă doar că nu se simt obligați să facă totul cu partenerul lor. Cercetările [noastre] arată că interdependența, nu dependență, este asociată cu relații satisfăcătoare și de succes.

Sfaturi privind relațiile cuplurilor reale

Probabil că știi deja că nu e bine să te culci supărat și că esențială este comunicarea, dar există multe alte sfaturi pentru relații, încercate și adevărate.

Experții au aceleași păreri, dar pentru o abordare mai personală, am cerut cuplurilor reale sfaturile lor unice pentru relații, testate.

1. Râdeți

Râsul pare a fi antidotul pentru majoritatea certurilor. Dacă unul dintre noi poate să spună o glumă sau să sublinieze cât de ridicolă este o ceartă înainte de a escalada, de obicei suntem capabili să scăpăm de ea destul de repede.

2. Respectați comentariile

Veți găsi amândoi puncte amuzante și veți putea obține câteva glume pe cheltuiala dvs.

3. Arătați-vă recunoștința

„Spuneți în mod regulat„ mulțumesc. Chiar dacă„ treaba ”partenerului tău este să facă ceva (gătește cina, spală mașina și așa mai departe), a arăta apreciere este o modalitate excelentă de a-i face să se simtă bine și un remember excelent pentru tine că viața pe care o trăiești este posibilă datorită lucrurilor pe care le faceți unul pentru altul”.

Treceți peste lucrurile mici.

„L-am întrebat pe un văr care a fost căsătorit (fericit) cu soția lui timp de 35 de ani: „Care este secretul tău?” Îmi amintesc răspunsul lui în fiecare zi, pentru simplitate și înțelepciune:„Nu purta conversații grele când oricare dintre persoane este obosită sau înfometată”.

Ceartă-te corect

„Când te cerți, din moment ce este inevitabil, trebuie să lupți pentru relație. Majoritatea oamenilor luptă în mod natural pentru ceea ce își doresc, pentru propriile nevoi, pentru a avea dreptate sau pentru a obține rezultatul dorit. Dacă doriți ca relația să dureze, trebuie să îi acordați prioritate în timpul unei lupte. Luptați fără tehnicile murdare pe care le folosesc majoritatea oamenilor, cum ar fi învinovățirea persoanei pentru lucruri pe care le-au făcut cu ani în urmă sau scoaterea defectelor în evidență pentru că sunteți furios “.

Cu cât știi mai multe…

„Ferește-te de supra-comunicare, cel puțin despre lucruri importante precum relația. Nu supraestima cât de mult te înțelege partenerul tău.

Practica este secretul

Este important ca momentele de consiliere în căsătorie să devină un obicei, precum mersul la sală. Folosim aplicația Lasting pentru aceasta. Este un punct de plecare foarte comod pentru conversațiile dificile, care trebuie să se întâmple pentru ca căsnicia să prospere cu adevărat.

Sfaturile pentru relații sunt grozave, dar nu uitați: ceea ce funcționează pentru unii poate să nu funcționeze pentru toți. Nu există două relații similare, iar abordarea pe care o alegeți trebuie să fie potrivită pentru voi doi.

Dacă sfaturile pentru relații oferite de experți și de cuplurile reale nu vă rezolvă nevoile, modificați-le, lucrați împreună pentru a vă dezvolta propriile idei sau căutați ajutor profesional cu o aplicație precum Lasting.

Ceea ce vi se întâmplă, ar putea deveni sfaturi pentru relații pe care le puteți transmite altor cupluri.

Shares
Optimized by Optimole