Cum să arzi calorii într-un mod relaxat

Dacă vrei să slăbești sau să te menții în formă, avem o veste bună pentru tine. Există câteva metode care te vor ajuta să arzi calorii într-un mod relaxat.

Este acum mai simplu ca oricând să arzi calorii într-un mod relaxat. Și trebuie să recunoaștem, sunt metode mult mai atrăgătoare decât mersul la sală și alergatul pe bandă.

Iată cum poți să arzi calorii într-un mod relaxat:

O baie fierbinte

Te simți stresată? Ce zici de o baie fierbinte și de momente plăcute în compania sărurilor de baie preferate? Un studiu recent realizat de Universitatea Loughborough din Marea Britanie te va convinge să renunți la dușul zilnic în favoarea unei băi fierbinți. Conform studiului, a sta în apa fierbinte, în cadă, timp de o oră, te ajută să arzi până la 130 de calorii. Relaxare totală și calorii consumate? Cum ai putea spune nu?

Ieși la plimbare cu animalul de companie

O plimbare cu animalul de companie este plăcută atât pentru tine, cât și pentru patrupedul tău. Alocă-ți mai mult timp data viitoare când ieși la plimbare. De ce? O plimbare de o oră împreună cu animalul de companie te va ajuta să arzi până la 225 de calorii. Sună excelent!

Un masaj?

Cu siguranță, acesta va deveni modul tău preferat de a arde calorii. Un masaj relaxant, timp de o oră, te ajută să arzi aproximativ 67 de calorii. Da, vorbim de un simplu masaj de relaxare, nu de cele menite a te scăpa de celulită sau de depozitele inestetice de grăsime. Ce ar putea fi mai plăcut?

Dormi

Da, dormi și arzi calorii! Nu o spune noi, ci este un lucru cu care toți biologii sunt de acord. Corpul nostru consumă energie (a se înțelege calorii) pentru a face .. orice. De la a respira până la a digera alimentele pe care le consumăm, de la o plimbare până la a dormi, corpul nostru arde calorii în fiecare secundă. Ținând cont de acest lucru, vrem să îți evidențiem faptul că o jumătate de oră de somn te ajută să arzi 68 de calorii. Îți dai seama acum de ce este bine să dormi 8 ore pe noapte?

Râzi cât poți de mult, împreună cu prietenii

De câte ori nu s-a întâmplat să îți anulezi planurile pe care le făcusei cu prietenii pentru că nu mai ai timp sau nu mai ai chef? Renunță la acest obicei. Orice întâlnire cu prietenii apropiați este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de stresÎn plus, un studiu făcut de Universitatea Vanderbilt a dezvăluit că o discuție de numai 10-15 minute, presărată cu momente amuzante, te ajută să arzi până la 40 de calorii. Îți dai seama câte calorii arzi dacă petreci o seară întreagă cu cei mai buni prieteni?

Shares
Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: