Dieta cu Limonadă

Dieta cu limonadă este una care o să te ajute să slăbești în aproximativ două săptămâni. De asemenea te poate ajuta la eliminarea toxinelor din corpul tău. Dieta din sirop de arțar, așa cum mai este numită a fost realizată de îndrăgita cântăreață Beyonce Knowles, despre care se spune că a slăbit 20 de kg.


Dieta cu Limonadă – o modalitate simplă prin care poți scăpa de kilogramele în plus


1. Ce este dieta cu limonadă?


Dieta cu limonadă are patru ingrdiente principale: sucul de lămâie, ardeiul Cayenne, siropul de arțar și apă. Se spune despre ea că face minuni atunci când vine vorba de curățarea corpului de toxinele dăunătoare.
În timp ce ții această dietă, este important să nu mănânci mâncare solidă. Trebuie să bei câte un mix din această dietă de cel puțin 6 ori pe zi. Dacă combini mâncarea cu această dietă, nu ar mai funcționa deloc. Dar totuși poți include mâncarea la începutul și la sfărșitul fiecărei diete cu lămâie.


2. Cum ajută limonada la pierderea în greutate?


Cei care vor să țină această dietă trebuie să consume un amestec de suc de lămâie, ardei Cayenne, sirop de arțar și apă de cel puțin 6 ori pe zi. Orice fel de mâncare solidă ar trebui să fie exclusă din etapele dietei cu excepția fazei 1 și fazei 3. Ar trebui să consumi o medie de 500 sau 600 de calorii pe zi.


3. Cum ajută limonada la curățarea organismului?


Principalul ingredient al dietei, lămâia, este o sursă excelentă de Vitamina C, care este un atioxidant. Antioxidanții curăță radicalii de oxigen care pot afecta structura unei celule. Siropul de arțar este de asemenea un antioxidant. Este o sursă bună de magenziu, care ajută celulele să producă energia necesară funcționării normale a creierului și a nervilor. Ardeiul Cayenne este un anti-alergen, care ne protejează împotriva gripei și răcelii și previne migrenele.

Shares
%d blogeri au apreciat: