Cum să slăbești sănătos

Slăbești sănătos și rapid

Dietele drastice nu te ajută să slăbești și să te menții la greutatea dorită. Dacă îți dorești ca rezultatele unei diete să se mențină, trebuie să începi să faci câteva schimbări majore în stilul tău de viață, de care să te ții mereu, nu să faci schimbări doar pe moment.

     1.Bea un pahar de apă cu lămâie dimineață, pe stomacul gol.

Apa caldă cu lămâie băută de dimineață pe stomacul gol te ajută să slăbești. Consumul de apă cu lămâie îmbunătățește digestia, eliminând toxinele din tractul digestiv. Sucul de lămâie este bogat în vitamina C care ajută la întărirea sistemului imunitar și contribuie la menținerea sănătoasă a pielii.

     2. Adoptă un stil de viață sănătos.

Vara este anotimpul perfect pentru a mânca sănătos, poți prepara diferite salate din legume și fructe proaspete. Micile tentații culinare bogate în grăsimi nu te îngrașă, atâta timp cât ești conștientă că nu trebuie consumate zilnic.

Evită pe cât posibil să mănânci tot din farfurie. Încearcă să mănânci puțin și des, pentru a evita senzația de burtă umflată.

     3. Nu bei suficientă apă, nu slăbești!

Apa se regăsește în corpul uman într-un procent de 70%, prin urmare viața este imposibilă fără apă. Cu cât bei mai multă apă, cu atât îți cureți mai bine organismul, te hidratezi și-ți crești șansele de a slăbi.

    4. Renunță la dulciuri și la băuturi carbogazoase.

Multă lume consumă dulciuri și bea sucuri carbogazoase în exces. Știu, este greu să renunțăm la dulciuri, mai ales când sunt așa de bune. Nu spune nimeni, că nu mai trebuie să mănânci dulciuri niciodată ! Doar încearcă să nu le mai consumi în fiecare zi.

Consumul de băuturile carbogazoase cresc aciditatea gastrică și apar balonările. Băuturile carbogazoase atacă smalțul dinților, dăunează digestiei și siluetei.

     5. Exercițiile fizice te ajută să slăbești rapid.

Sportul te ajută să scazi în greutate și să te menții la greutatea dorită. Fie că alegi să mergi la sală sau să faci exerciții singură acasă, ori îți place să te plimbi în natură, sportul este benefic atât pentru corp cât și pentru minte.

Făcând sport vei avea mai multe energie, vei dormi mai bine și te vei putea concentra mult mai ușor. Să nu mai spun că vei avea un corp sănătos și frumos, fără celulită și kilograme în plus.

6. Ține-te de program, dacă poți, cel puțin trei zile pe săptămână.

Știu că poate fi puțin dificil să urmezi acești pași, mai ales dimineață când ai vrea să dormi mai mult, decât să faci altceva în schimb. Încet, încet cu bună voință și ambiție vei reuși, ți se va părea normal să alegi să mănânci o salată sănătoasă în loc la o mâncare plină de grăsimi.

Așadar, adoptă și tu un stil de viață sănătos și te vei simți mult mai bine în pielea ta și vei scăpa de complexe.

Shares
Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: