Citromicina-extract din semințe de grapefruit

Citromicina – extract din semințe de grapefruit.

Citromicina extract din semințe de grapefruit-antibiotic natural  este cunoscuta pentru rolul sau antibiotic cu spectru larg. Ea acționează pe mai multe domenii, atât intern cât și extern.

Spre deosebire de antibioticele normale care pot distruge flora intestinală sau alte celule bune, citromicina are numai efecte pozitive. Ea acționează asupra factorilor nocivi fără a produce reacții alergice.

Citromicina se obține din semințe de grapefruit și pericard pe bază de glicerină vegetală.

ACȚIUNI GENERALE:
– contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar
– contribuie la menținerea unei microflore echilibrate la nivelul tubului digestiv și a pielii.

UZ INTERN
– calculi renali, infecții urinare (E-coli, klebsiella, stafilococ auriu)


În bolile renale, se administrează câte 15 picături, de 3-4 ori pe zi, în sucul proaspăt stors din pulpă de grapefruit.

Sucul de grapefruit alcalinizează pe termen scurt urina, ceea ce face mai eficientă acțiunea antibiotică a semințelor. Combinația de suc și citromicina previne formarea calculilor la rinichi.

Extractul de grapefruit distruge toate tipurile de bacterii care produc infecții reno-urinare. De la E. coli până la stafilococul auriu, incluzând și tulpinile de bacterii rezistente la antibioticele obișnuite.


Eliminare metale grele (în combinație cu Zeolit)


S-a demonstrat șiințific că extractul de semințe de grapefruit inhibă acțiunea nocivă a multor ierbicide și insecticide  care ajung frecvent în alimente sau apă.

Din acest motiv, curele de 2-3 săptămâni cu semințe de grepfruit au un efect detoxifiant excelent.
  • – colesterol, trigliceride, hipertensiune
  • – tahicardie, ischemie cardiacă (boala coronarială)
  • – candidoză


*digestiv – se recomandă curele interne cu acest extract, din care se iau câte 10-15 picături, de 2-3 ori pe zi. O cură durează 3-4 săptămâni.
*vaginal- se face tratamentul intern pentru 3-4 săptămâni cu câte 10-15 picături, de 2-3 ori pe zi. Suplimentar, se fac spălături săptămânale cu soluția obținută din 30 de picături din acest extract, dizolvate în 150 ml. de apă.

Citromicina extract din semințe de grapefruit este cel mai puternic antibiotic natural, are rol benefic în:
  • toxinfecții alimentare, enterocolită

La primele semne ale infecțiilor digestive, cum ar fi diarea, febra, sau spasmele digestive, se iau câte 10 picături de extract de semințe de grapefruit, din 4 în 4 ore.

În cazul bronșitei, amigdalitei și tuberculozei, în completarea tratamentului cu acest remediu, se vor lua în plus, zinc și seleniu, cu vitamina C.

Sunt recomandate și aromatizările cu uleiuri volatile. Cele mai indicate sunt uleiurile din coajă de grapefruit, din fructe de cuișoare și tea tree.

De la primele simptome ale infecției gripale, se administrează extractul de grepefruit: adulții vor lua câte 10-15 picături în apă. Copiii peste 2 ani vor lua câte 3-5 picături. Doza se repetă la fiecare 4 ore, până la completa eliminare a bolii.

UZ EXTERN

micoze
* vaginale (diluat cu apă)- se face tratamentul intern pentru 3-4 săptămâni cu câte 10-15 picături, de 2-3 ori pe zi. Suplimentar, se fac spălături săptămânale cu soluția obținută din 30 de picături din acest extract, dizolvate în 150 ml. de apă.
* ale pielii și ale unghiilor (nediluat)- se aplică preparatul de 2-3 ori pe zi, până la completa vindecare.
* ale scalpului (nediluat)- se fac frecții cu soluția obținută din două linguri de apă în care se pun 30 de picături de extract de semințe de grepfruit. Suplimentar, se pun în șampon, câte 10-20 de picături din acest extract.
* bucală- se clătește gura cu 100 ml de apă distilată, în care s-au dizolvat 30 de picături de extract de semințe de grapefruit, de 3 ori pe zi.


herpes
* genital (nediluat)
* bucal (nediluat)
Câte 2-3 picături de extract de semințe de grepfrut, aplicate direct pe locul afectat, vindecă în 24-48 de ore o infecție herpetică.

Efectul este mai intens și mai sigur, dacă se face și un tratament intern.
-afte bucale (diluat)
-negi (nediluat)

În infecțiile cu virusul HPV, cauza apariției negilor de pe piele sau a vegetațiilor din zona genitală se recomandă aplicarea extractului nediluat de 2-3 ori pe zi, până la completa vindecare.

ATENȚIE !

În uz Intern, extractul de semințe de grapefruit nu va fi administrat pacienților care iau medicație anticoagulantă.

Nu se recomandă aplicarea directă a extractul de grapefruit direct pe mucoase (vaginală, anală, bucală). Poate produce usturimi foarte intense. De asemenea, extractul de grapefruit nu se aplică în ureche, deoarece este iritativ, putând produce dureri foarte mari.

Shares
Optimized by Optimole