Anca Constantin invitată la emisiunea Evelynei Croitoru

Anca Roxana Constantin, la emisiunea ”Văzul inimii”

La emisiunea ”Văzul inimii”(Publive), prezentată de poeta Evelyne Croitoru, ediția din 31.01.2024, a fost invitată actrița Anca Roxana Constantin. Emisiunea a fost dedicată versurilor poetului Ion Minulescu, poeziei și teatrului.

Un eveniment cultural recomandat de Revista Miracole care poate fi urmărit și pe website-ul nostru.

Evelyne Maria Croitoru, poetă şi eseistă, membră a Filialei Bucureşti Poezie a Uniunii Scriitorilor din România, s-a născut la Braşov, este licenţiată și are și un masterat în Ştiinţele Comunicării şi Relaţii Publice. A debutat cu volumul de poezii: Piloții de vânătoare, apărut la Editura Vinea, în 2011. Au urmat: Secretele macilor, apărut la Editura EIKON în 2017; O cafea cu tine, apărut la Editura EIKON în anul 2019 şi reeditat în 2020 la Editura PIM, Caligrafia destinului, Editura Neuma, 2021.

Anca Roxana Constantin este Președintele Asociației Culturale Flower Power care realizează și website-ul Miracole, este coordonator al Serviciului Marketing și Relații Publice al Teatrului Național ”I.L.Caragiale” din București și absolventă a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” din București, în prezent doctorand al Universității de Vest din Timișoara, la Școala doctorală a Facultății de Muzică și Teatru din cadrul UVT.

Evelyne Croitoru realizează și emisiunea ”Văzul inimii”, în care invită artiști, oameni de litere, muzicieni.

actrița Anca Roxana Constantin, la emisiunea Văzul inimii

One thought on “Anca Roxana Constantin, la emisiunea ”Văzul inimii”

Comments are closed.

Shares
Optimized by Optimole