Apa

Corpul este alcătuit în proporție de 75% din apă(unele țesuturi au chiar 95%), deci nu este o surpriză că apa are un efect foarte puternic în auto-vindecarea corpului.


Mulți nici nu-și dau seama că sunt deshidratați. Un consum insuficient de apă crează probleme atât în funcționarea corpului energetic, cât și a celui fizic, ne afectrează starea de bine și accelerează îmbătrânirea.

Apa este un protector foarte important pentru persoanele senzoriale și ele au nevoie să bea mai multă apă decât de obicei, atât înauntrul, cât și înafara corpurilor lor.

Mulți dintre noi trebuie să bea cel puțin opt pahare de apă pură pe zi, pentru a înlocui ceea ce corpul pierde în mod natural prin urină, transpirație, etc. Cu cât greutatea corpului este mai mare, cu atât e nevoie de mai multă apă.


Există o veche zicală care spune: Curățenia este a doua după sfințenie.
Sună ridicol, mi se părea când eram mică, doar un mod de a ii face pe copii să se spele,


Acum, văd lucrurile mai profund, apa spală tot ceea ce este murdar, are capacitatea de a spăla corpul energetic și de a îndepărta negativitatea.
Dacă ești sceptic, poți încerca.

Atunci când vii de la serviciu foarte încărcat, în loc să bei un pahar de vin sau de bere, intră direct sub duș și vezi ce efect minunat va avea.

Când te simți slăbit emoțional, încearcă un pahar cu apă proaspătă și vezi cum imediat te simți mult mai bine.


 

Shares
%d blogeri au apreciat: