Zebra, imprimeul acestei veri

Imprimeul animal print este dintotdeauna râvnit de orice divă, indiferent de sezon. Pentru această vară însă, designerii s-au axat pe imprimeul zebră, folosit cel mai des în combinația alb-negru. Contrastul este mereu binevenit pe o piele bronzată!

Iată câteva tipsuri de stil despre cum să porți imprimeul zebră.

Total look

Nu te speria de un look din cap până în picioare într-un astfel de imprimeu cu personalitate. Până la urmă, asta este și ideea, nu? Să fii mereu diferită și unică. Așadar, alege o rochie lungă sau o cămașă și o pereche de pantaloni din mătase, fluidă, care să fluture la fiecare pas. Atenție doar să nu mai adaugi alte culori sau imprimeuri.

Accesorii

O pereche de sandale, o geantă sau un accesoriu pentru păr pot marca începutul poveștii tale de dragoste cu imprimeul zebră. Vei realiza cât de mult îți place și vei face o adevărată obsesie pentru acesta. Și sfatul nostru este să îți asculți instinctul și să îți petreci vara în cât mai multe piese cu imprimeu zebră.

Costume de baie

Fie că vorbim despre cele întregi sau despre cele în două piese, costumul de baie cu imprimeu zebră este un must-have al verii. Dar nu numai al acestei veri, ci al oricărei veri. Îți aduci aminte de Veruschka, celebrul model al anilor ’50, care purta frecvent rochii până în pământ sau costume de baie, în cele mai grafice imprimeuri tip zebră? Nu uita, foarte des, inspirația designerilor vine adesea din trecut.

Grafic look

În cazul în care te încadrezi în tabăra celor cărora le place mereu să se joace cu moda și trendurile, atunci îți propunem un experiment: alătură un tricou în dungi alb cu negru cu o pereche de pantaloni fluizi, cu imprimeu zebră. Rezultatul va fi unul funny, dar și stylish!

Shares
Optimized by Optimole