Cea mai eficientă dietă, în funcție de personalitatea ta

Antrenoarea Jen Widerstrom crede că regimul de alimentație trebuie să se plieze pe personalitatea ta și nu pe sfaturile nutriționiștilor sau cele ale antrenorilor de fitness.

În cartea sa intitulată Diet Right for Your Personality Type (Cea mai eficientă dietă pentru tipul personalității tale), acest guru al exercițiilor fizice și al dietelor încalcă toate regulile și are un concept genial.


Înainte să citești cartea și să te scufunzi în ea, îți ofer câteva ponturi.
Persoana foarte organizată


Te regăsești? Îți place să pui la punct toate micile detalii din viața ta? Citești toate etichetele produselor pe care le cumperi și calculezi caloriile?

Dacă atunci când începi o nouă dietă, o urmezi ca la carte și calculezi toate caloriile pe care le arzi, Widerstrom este de părere că aceasta nu este o soluție de lungă durată.


Cea mai eficientă dietă: Un plan al meselor zilnice foarte bine organizat. Dacă iubești să plănuiești totul înainte și să te ții de rutină, dieta ta trebuie să aibă în compoziție….țelină.

Tu o vei face extraordinară cu o listă de cumpărături și rețete alese pentru fiecare masă a ta. Mesele tale ar trebui să conțină pește alb copt, asezonat cu legume la cuptor, pentru cină, de exemplu.


 

 
Shares
%d blogeri au apreciat: