Aplicații de sănătate direct de pe telefonul tău mobil

  ​Multe aplicații iOS de sănătate au fost create pentru a te ajuta să ai un stil de viață sănătos și echilibrat. Descoperă cele șapte aplicații iOS de sănătate testate de medicii americani și folosește-le pentru a-ți revigora organismul.

Calorie Counter and Diet Tracker


Calorie Counter and Diet Tracker este un adevărat jurnal al felurilor de mâncare pe care le consumi la fiecare masă, dar și un calculator de calorii.

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, nu trebuie decât să introduci în aplicație alimentele servite, iar aceasta îți calculează numărul caloriilor consummate.


Weight Watchers Mobile


Weight Watchers Mobile ajută la numărarea caloriilor utilizând un sistem de puncte. Aplicația îți pune la dispoziție o gamă variată de rețete sănătoase, dar și cu puține calorii.

Lose it

​Lose It!  este nutriționistul care îți calculează automat un plan de dietă, cu numărul total de calorii pe care trebuie să-l consumi pentru a ajunge la greutatea dorită. Pentru a obține toate acestea, la începutul programului, trebuie să introduci greutatea, înălțimea, sexul, dar și greutatea la care dorești să ajungi.

White Noise Lite


White Noise Lite este aplicația care îți oferă sunete ambientale și care te vor ajuta să te relaxezi sau pur și simplu te vor ajuta să te odihnești mai bine.

Runkeepe


Runkeeper este o aplicație pentru femeile interesate de un stil de viață sănătos și de mișcare. Funcționează prin GPS, nu ai nevoie de conexiune la internet.

Îți oferă date despre distanțele parcurse, timpul, viteza și caloriile arse. Are o mare comunicate de fani, cu care poți interacționa.


Instant Heart Rate


Instant Heart Rate măsoară bătăile inimii. Doar deschizi aplicația instalată, pui degetul pe camera foto a telefonului și pornești aplicația.

Fooducate


Fooducate este tot o aplicație de tip consilier nutriționist. Când faci cumpărăturile, nu trebuie decât să scanezi codul de bare al produsului pentru a afla câte calorii are sau câtă sare conține. Tu ești stăpâna caloriilor!

Shares
Optimized by Optimole