Cristale vindecătoare

În ultima vreme, din cauza stilului de viață dezordonat, oamenii se simt din ce în ce mai secați de energie și au diverse probleme de sănătate.

Acesta este, probabil, și motivul pentru care se pune acum un accent atât de mare pe stilul de viață și se încearcă descoperirea a cât mai multor metode de wellness, printre care și apelarea la cristale vindecătoare.


Deși în ultima vreme s-au lansat multe trenduri inovative în wellness (precum Reiki, etc), află că aceste cristale vindecătoare nu sunt chiar atât de noi . Pietrele sunt vechi de milioane de ani, iar oamenii le folosesc de secole. Cel mai vechi cristal datează de acum 4.4 miliarde de ani.


Cristalele  au un canal energetic cu Pământul, sunt încărcate cu energii pozitive, fiind capabile să ne vindece de energiile negative, astfel având un efect benefic asupra corpului uman.


De asemenea, aceste pietre au diverse puteri. De exemplu, cuarțul roz are puteri miraculoase atunci când vine vorba de dragoste, iar aventurinul ne aduce noroc.


Cum funcționează aceste cristale vindecătoare și cum pot fi folosite


Se presupune că aceste cristale vindecătoare au efecte foarte bune pentru întreaga noastră stare de spirit (atât mentală, cât și spirituală), dar și pentru starea fizică. Multe culturi au folosit aceste cristale de-a lungul timpului, datorită energiilor pozitive pe care acestea le transmit.


Cristalele au același tip de vibrații care se află și în gândurile, sentimentele și corpurile umane. Aceste pietre au scopul de a amplifica starea de spirit pe care noi deja o avem.

De asemenea, acestea ne pot călăuzi pe drumul cel bun într-un anumit domeniu al vieții noastre. Altfel spus, poți primi ceva ajutor pentru ceva anume, precum găsirea iubirii sau o stare pozitivă de spirit.


Se crede că aceste cristale vindecătoare pot veni în ajutorul tău, în funcție de locul în care le poziționezi.

Pentru sănătate, ar trebui să ții un cristal lângă pat, pentru a te încărca cu energie pozitivă în timp ce dormi. Dacă simți că ai nevoie de mai multă putere de concentrare, ține un cristal pe masă.

Culoarea mov îți va aduce liniște în viață, în ciuda zilelor agitate. Cuarțul roz te va ajuta să ai mai multă încredere în tine și, astfel, să poți realiza tot ceea ce îți propui.

 

 

Shares
%d blogeri au apreciat: