Beneficiile uleiului de argan

În ultimii ani uleiul de argan a devenit un ingredient popular la nivel global pentru îngrijirea pielii și a tenului, însă “aurul lichid” al Marocului este utilizat de către femeile din nordul Africii de mii de ani, tocmai datorită proprietăților sale multiple de vindecare și îngrijire.


Beneficiile uleiului de argan pentru păr


-Hidratează părul uscat
-Ajută la refacerea părului deteriorat de produsele de styling și vopseaua de păr
-Previne apariția vârfurilor despicate
Uleiul de argan este indicat pentru revitalizarea părului uscat și lipsit de vitalitate și strălucire, fiind totodată indicat în cazul persoanelor ce au un păr fragil, care se rupe ușor. Folosit regulat, însă în cantități mici, uleiul stimulează creșterea părului și întărește firul de păr de la rădăcină, fiind mai rezistent atunci când vă coafați cu peria, ondulatorul sau placa de păr.


Indicatii de aplicare


Puteți aplica uleiul direct pe părul uscat, punând o cantitate mică de produs în podul palmei, pe care să o distribuiți apoi uniform în special pe vârfuri.
Pentru cele mai eficiente și rapide rezultate puteți completa ritualul de îngrijire a părului și cu alte precum precum masca, balsam și șampon pe bază de ulei de argan care întregesc procesul de regenerare și ajută la refacerea mai rapidă a părului.


Beneficiile uleiului de argan pentru ten


Îmbunătățeste elasticitatea pielii
Reduce ridurile și liniile fine
Hidratează tenul fără a lăsa o senzație neplăcută de grăsime pe piele
Ajută la prevenirea apariției vergeturilor
Curata tenul de praf, depuneri si machiaj
Tonifiaza tenul si ii ofera un aspect radiant


Motivul pentru care uleiul de argan a devenit atât de popular în industria de beauty se datorează tocmai proprietăților sale de regenerare, hidratare și reintinerire, cu rezultate vizibile în rândul a milioane de femei care astăzi aleg să folosească produse ce au la baza miraculosul ulei provenit din nucile copacului argan.


Beneficiile uleiului de argan pentru unghii și cuticule


Pielea mâinilor este deseori uscată datorită contactului frecvent cu apa și săpunuri sau detergenți, de aceea necesită o hidratare intensă care să ajute pielea să rămână plăcută la atingere. Uleiul de argan s-a dovedit a fi benefic și în cazul unghiilor casante, fiind un întăritor natural pentru unghiile fragile.


Puteți să vă masați unghiile și cuticulele cu ulei de argan seara înainte de culcare, după ce l-ați aplicat în prealabil pe păr cu ten, folosind excesul de produs care vă rămâne în palme.


În rutina zilnică de îngrijire puteți opta și pentru utilizarea unei creme hidratante pe bază de ulei de argan, ce poate fi aplicată de câte ori vă simțiți pielea mâinilor uscată, iar aceasta va acționa și asupra unghiilor și cuticulelor, care își vor recupera aspectul sănătos.

Shares
Optimized by Optimole