Ce poți face înainte de culcare pentru o nouă zi, mai sănătoasă

Dacă vrei să te bucuri de o nouă zi, mai sănătoasă, trebuie să te pregătești cu o seară înainte. Tot ce trebuie să faci este să urmezi aceste sfaturi.
Fiecare persoană are un anumit ritual de îngrijire pe care îl respectă în fiecare seară, însă câți dintre pașii pe care îi faci te ajută să te bucuri de o nouă zi, mai sănătoasă?


Respectă aceste sfaturi și acordă mai multe atenție organismului tău:


Folosește un gel de curățare pentru față


Simpla demachiere, obligatorie de altfel, nu este suficientă pentru a îndepărta toate bacteriile care se depun pe pielea ta după o întrega zi. Dacă vrei să eviți iritații ale pielii sau apariția unor imperfecțiuni, trebuie să folosești mereu un gel de curățare. Atenție însă, alege o formul ușoară și alege exfolierea doar o dată, maximum de două ori pe săptămâna dacă nu vrei să iriți pielea.

Hidratează-te


Un alt pas pentru o piele mai frumoasă și pentru un organism mai sănătos este să bei cât mai multe lichide. Apa ajută la eliminarea toxinelor care se depun în urma unei alimentații nesănătoase sau a poluării. Practic hidratarea poate fi o formă de detoxifiere, mult mai ieftină și mai eficientă atât pentru frumusețea pielii, cât și pentru întregul organism.


Încearcă streching-ul


Streching-ul este o metodă foarte bună de relaxare, mai ales pentru muschi. Dacă îți petreci toata ziua la birou, trebuie să ai mai multă grijă de spatele și gâtul tău. Streching-ul ajută la îndreptarea posturii și, în plus, ajută că oxigenul să pătrundă mai bine în tot organismul. Înainte de culcare rezervă-ți 10 minute pentru streching.


Pregătește-ți mâncarea pentru a doua zi


Un lucru foarte bun pe care îl poți face seara este să îți pregătești mâncarea pentru a doua zi, deoarece în felul acesta nu vei fi tentată să comanzi fast food sau alte preparate mai puțin sănătoase. Încearcă să fii organizată și când vine vorba de alimentație și fă-ți un plan săptămânal. Pregătește-ți de seara fructele pentru smoothie și legumele pentru salată și, în felul acesta, a doua zi îți va fi mult mai ușor să îți prepari un mic dejun sau o gustare sănătoasă și delicioasă.


Fă o baie cu spumă


Ai nevoie de relaxare, așa că fă-ți un obicei din a te răsfăța cu o baie cu spumă cel puțin o dată pe săptămână. În plus, aceasta este foarte bună și pentru organismul tău, deoarece apa caldă relaxează mușchii și poate ajuta la o mai bună respirație. Totodată, aceasta ajută în cazul migrenelor sau în cazul în care nu reușesti niciodată să adormi imediat.

Shares
Optimized by Optimole
%d blogeri au apreciat: