Moduri simple de detoxifiere

Există moduri simple de detoxifiere ?

Probabil când te gândești la detoxifiere te gândești automat la sucuri sau tot felul de diete.

Nu este nevoie de măsuri atât de drastice pentru a-ți ajuta organismul, așa că ți-am pregătit 10 metode pe care le poți încerca.
Trebuie să știi că detoxifierea nu trebuie să fie un lucru pe care îl faci la final de an sau la finalul lunii, ci pur și simplu ceva ce faci în fiecare zi pentru a-ți menține o stare de bine în întreg organismul. Dacă vrei să ai mai multă grijă de corpul tău, încearcă acești pași simplu pentru a-ți detoxifia organismul în fiecare zi.


1. Folosește o perie uscată pentru piele


Găsești oriunde o perie pe care o poți folosi pe piele. Încearcă să faci asta în fiecare zi înainte de duș. Te ajută să scapi de pielea moartă și ajută la o mai bună circulație a sângelui.


2. Hidratează-te


Asigură-te că bei suficientă apă în timpul zilei, deoarece acest lucru este mai important decât crezi. Consumul de apă ajută organismul să elimine mai eficient toxinele din corp.


3. Bea ceai verde


Ceaiul verde nu este bun doar pentru energie și pentru slăbit, ci și pentru rinichii și ficatul tău, aceste organe ajutând la buna funcționare a organismului.


4. Consumă superalimente


Adaugă la fiecare masă un superaliment. Acesta este bogat în antioxidanți și va îmbunătăți viteza metabolismului tău.


5. Fă sport


Este important să faci mereu sport, chiar dacă este vorba de doar 30 de minute pe zi. Este benefic sistemului circulator și totodată te va ajuta să îți menții silueta.


6. Include probiotice în alimentație


Încearcă să incluzi în alimentația ta cât mai multe probiotice, de exemplu iaurt grecesc. Acestea sunt benefice sistemului digestiv și te vor ajuta să păstrezi un echilibru al bacteriilor bune din organism.


7. Creează-ți un program de somn


Încearcă să dormi cel puțin 7 ore în fiecare noapte și să adormi în fiecare seară la aceeași oră. Corpul tău se detoxifiază cel mai bine atunci când dormi.


8. Petrece mai puține ore în fața televizorului


Cu cât te uiți mai mult la televizor și vezi lucruri negative, cu atât mai mult corpul tău secretă hormoni de tristețe. Aceste sentimente negative pot contribui la nivelul general de toxicitate din viața ta, așa că este bine să te ferești de televizor, mai ales înainte să te culci.


9. Alege produse organice


Încearcă să alegi produsele organice în locul celor obișnuite cât mai des posibil, deoarece au o valoare nutrițională mai mare și mai puține chimicale.


10. Bea smoothie-uri


Dacă cu greu reușești să mănânci suficiente fructe și legume, atunci rezolvă această problemă făcându-ți smoothie-uri. Poți încerca diferite combinații sănătoase și delicioase și poți bea această băutură pe drum sau la birou.

Shares
%d blogeri au apreciat: