Bautura cu lamaie, usturoi si ghimbir

Băutură detoxifiantă pentru tratarea arterelor și a ficatului gras

Usturoi, Lămâie si Ghimbir

Este o combinație excepțională din trei ingrediente care sunt foarte sănătoase și usor de procurat și care dă rezultate foarte bune în tratarea afecțiunilor ficatului și ale sistemului circulator.

Combinarea și consumul zilnic al acestor trei ingrediente va distruge blocajele din artere și te vor ajuta să elimini grăsimea până să ajungă în sânge. Este o băutură care constă din usturoi, lămâie și ghimbir.

Scopul principal al acestui elixir sunt tratarea și prevenirea arterelor înfundate, ateroscleroza

Băutura reglează grăsimea arterială, previne oboseala, prin prevenirea și tratamentul infecțiilor și răcelilor, consolidarea intensă a sistemul imunitar, curățarea ficatului și îmbunătățirea enzimelor hepatice, prevenind radicalii liberi din organism, care duc la apariția de boli mai grave și multe alte condiții asociate cu boli ale inimii și a sistemului circulator.

Știm că mirosul usturoiului este o problemă pentru multe persoane, dar în această rețetă mirosul lui nici nu se va simți.

Ingrediente:

– 4 căței de usturoi

– 2 lămâi mari cu coajă (sau 3-4 mai mici)

– o rădăcină mică de ghimbir sau două linguri de ghimbir pudră

– 2 litri de apă

Mod de preparare:

Spală lămâia și tai-o felii. Pune feliile de lămâie în blender, împreună cu usturoiul și ghimbirul. Amestecă-le până obții o pastă omogenă. Apoi, o răstorni într-o oală, torni cei doi litri de apă și o pui la fiert. După ce începe să fiarbă, o îndepărtezi de la căldură și o lași să se răcească. Lichidul obținut îl pui într-o sticlă de sticlă.

Bea această băutură în fiecare zi, câte un pahar de 200 ml cu cel puțin 2 ore înainte de mese sau pe stomacul gol.

Combinația de lămâie și apă, prin fierbere va neutraliza mirosul de usturoi. Înainte de fiecare consum trebuie să se agite sticla pentru a se amesteca lămâia și usturoiul din partea de jos cu sucul.

Această băutură este excelentă pentru persoanele mai în vârstă, deoarece se restabilește energia și forța și le întinerește, îmbunătățindu-le circulația sângelui.

Băutură cu usturoi, lămâie și ghimbir pentru artere și ficat gras

Shares
Optimized by Optimole