Secretele relațiilor reușite

Sfaturi pentru relații reușite

Ai avut cu siguranță o relație sau chiar mai multe care nu au mers.

Ți-ai pus un milion de întrebări, în fiecare dintre momentele în care nu înțelegeai ce e în mintea celuilalt.

Secretul reușitei relațiilor stă, fie într-o intuiție foarte bine antrenată, care să-ți ofere acces la sentimentele celuilalt și la cele mai bune tipuri de reacții sau chiar…la absența reacției, atunci când e mai bine așa.

Dacă nu ești atât de intutivi/ă, e bine să știi că dificultățile în reușita relațiilor apar dintr-un motiv foarte simplu, dar pe care cu toții îl uităm sau îl pierdem din vedere atunci când suntem în vâltoarea discuțiilor sau al sentimentelor contradictorii-uneori.

Femeile și bărbații sunt construiți diferit. Fiziologia, e clar, știe oricine că e diferită. Dar diferită e și psihologia, adică felul de ne raporta la anumite lucruri, persoane, interese, este diferit. Fie că este vorba despre deprinderile sociale, educație sau pur și simplu adaptare la situații, evenimente, cadru familial, etc. Factorii care definesc personalitatea unui individ sunt atât de diverși, încât este greu să ai norocul să întâlnești pe cineva care să întrunească toate calitățile pe care tu le apreciezi. De aceea, adaptarea la o relație și la o altă persoană sunt, nu doar dificile, dar uneori pot părea chiar imposibile.
Am întâlnit oameni, bărbați sau femei care, după încercări diverse de a stabili o relație cu cineva și după mai multe eșecuri cărora nu le găsesc o explicație foarte clară au decis să rămână singuri.

Viața și societatea în care trăim este atât de plină de posibilități, promisiuni, moduri de ne consuma timpul, încât o relație nu mai e, neapărat, ceva fără de care nu am putea trăi.

Cu toate acestea, cei mai mulți dintre oameni, își doresc o relație, ceea ce îi face să încerce din nou și din nou.

Ceea ce ne dorim cu această pagină a website-ului nostru numit, nu întâmplător, Miracole, este să îi ajutăm pe cei care își doresc o relație să învețe, să deslușească-mai bine zis, anumite secrete.

Secrete pe care, cu siguranță le vor recunoaște din experiența proprie, dar pe care fie nu și le-au definit, fie nu au găsit o explicație care să îi ajute să nu mai repete greșeli.

Așadar, o pagină destinată sfaturilor bune referitoare la relații, sfaturi care vă pot ajuta să înțelegeți mai bine cum să vă raportați la o altă persoană, de sex diferit (in cele mai multe dintre cazuri). Să învățați că nu suntem la fel, iar înțelegerea psihologiei, a modului de gândire al celuilalt poate să ne facă mult mai clari în propriile acțiuni și reacții.

Astfel, sperăm să reușiți să aflați lucruri pe care să le puteți aplica în relațiile dvs., astfel încât să construiți, în cele din urmă, o relație care să funcționeze.


Sau, de ce nu, să alegeți, de la început, partenerul/partenera care se apropie cel mai mult de dorințele și pretențiile voastre sau să nu intrați într-o relație doar pentru că vă place cineva, la prima vedere sau impresie.

E posibil ca în spatele acestei prime impresii să se ascundă o sumă de lucruri care nu vi se vor mai părea atât de interesante.

Shares
Optimized by Optimole