Sfaturi utile pentru detoxifierea organismului

Clasicele metode de detoxifiere constau în consumarea de apă cu lămâie, fructe și legume. Pe măsură ce trece timpul, apar noi și noi moduri de a elimina toxinele din corpul nostru.


1. Înlocuiește cafeaua obișnuită cu cafea de păpădie


Dependența de cafea poate dăuna corpului tău mai mult decât îți imaginezi. Din fericire, cafeaua de rădăcină de păpădie este o alternativă fără cafeină care arată, are același miros și chiar și același gust ca și cafeaua clasică, cu avantajul că ajută digestia și eliberarea toxinelor.

Încearcă această cafea fără zahăr, fără lapte, într-o formă cremoasă și cu siguranță va deveni un obicei zilnic.


2. Folosește o perie uscată pentru corp


Este bine știut că exfolierea curată îți curăță fața, dar știai că folosirea unei perii uscate pentru corp stimulează sistemul limfatic, și prin urmare elimină toxinele din corp? Învață cum să folosești peria uscată corect pentru a te bucura de toate beneficiile.


3. Zgârie-ți limba


Este un tratament din medicina ayuverdică care presupune zgâriarea limbii cu un dispozitiv numit … “zgârietor de limbă”.

Scopul procesului este eliminarea toxinelor de pe limbă, iar studiile arată că această, metodă este de două ori mai eficientă și reduce bacteriile mai repede decât o periuță de dinți obișnuită.


4. Practică yoga


Anumite poziții de yoga, ca de exemplu răsucirile și inversiunile, stimulează circulația sângelui și stimulează organele care îți ajută corpul să elimine toxinele.


5. Încearcă terapia cu infraroșu


Terapia cu infraroșu că are efect de detoxifiere asupra corpului, permițând corpului să transpire , astfel să elimine impuritățile. Această terapie accelerează activitatea sistemului limfatic și ajută la vindecarea rănilor interioare și exterioare , cum ar fi mușchii inflamați.

Se spune despre terapia cu infraroșu că are, de asemenea, efecte anti-îmbătrânire, îmbunătățind producerea de colagen și elastină, incetinind presiunea sângelui și ajutând corpul să se relaxeze.

Shares
%d blogeri au apreciat: