Îngrijirea tenului în sezonul rece

Dacă ai tenul mixt


Înainte de toate, trebuie să-ți cureți foarte bine tenul și să nu uiți de loțiunea tonică. Apoi trebuie să cauți produse care să fie hidratante, dar fără să fie grase. Pentru noapte, înainte de cremă, aplică un serum. Atunci când pielea este deshidratată, poți să îți aplici de două ori pe săptămână o mască hidratantă.


Dacă ai tenul cuperozic


Atunci iarna este cel mai mare dușman al tău. Folosește produse pe bază de cimbru și levănțică, plante care îți calmează pielea și luptă împotriva roșeții. În orice caz, ți se potrivesc produsele pentru piele sensibilă.


Cum să-ți îngrijești pielea din jurul ochilor


Pe timp de iarnă, dermatologii recomandă să folosești un contur de ochi de două ori pe zi – dimineața și seara. De ce? Pentru că zona din jurul ochilor este foarte expusă și totodată sensibilă.


Pentru ce machiaj să optezi?


Pe timp de iarnă, ai undă verde la fondul de ten. Folosește unul hidratant și cu o textură cremoasă și nu opta nicidecum pentru unul pudră.

Pentru buze, rujurile hidratante sunt chiar mai bune decât balsamurile de buze care, în principiu, nu fac altceva decât să-ți creeze o dependență.

Shares
Optimized by Optimole