ZenGest

Capsule moi ZenGest pentru digestie sănătoasă

Capsule moi ZenGest 60 capsule dōTERRA este un produs care te ajută să ai o digestie sănătoasă și confortabilă, în mod natural și simplu

Capsulele moi ZenGest pentru digestie sănătoasă de la Doterra conțin amestecul de susținere ZenGest, o combinație unică de uleiuri esențiale de ghimbir, mentă, chimen, anason, coriandru, tarhon și fenicul.

Fiecare capsulă moale vegetală conține 120 mg de ZenGest, amestecul de uleiuri pe care îl cunoști și în care ai încredere.

ZenGest este un amestec brevetat de uleiuri esențiale care oferă o senzație de calmare a sistemului digestiv. ZenGest are proprietăți antiinflamatorii, antispastice, antiseptice și carminative, care ajută la prevenirea și ameliorarea disconfortului stomacal ocazional. ZenGest contribuie la buna funcționare a ficatului, vezicii biliare și intestinelor și favorizează absorbția nutrienților.

Ghimbirul este un ulei esențial cunoscut pentru efectele sale benefice asupra digestiei. Ghimbirul ajută la reducerea greței, vărsăturilor, balonării și indigestiei. Ghimbirul stimulează secreția de enzime digestive și are un efect termogen, care crește metabolismul.

Menta este un ulei esențial care are un efect răcoritor și revigorant asupra organismului. Menta ajută la relaxarea mușchilor stomacului și intestinelor și la calmarea durerilor abdominale. Menta favorizează eliminarea gazelor intestinale și a colicilor.

Chimenul este un ulei esențial care are proprietăți antifungice, antibacteriene și antioxidante. Chimenul susține funcția hepatică și biliară și ajută la detoxifierea organismului. Chimenul facilitează digestia alimentelor grele și grase și previne fermentația intestinală.

Anasonul este un ulei esențial care are un efect antispastic și carminativ. Anasonul reduce spasmele musculare ale tractului digestiv și favorizează eliminarea gazelor. Anasonul are de asemenea un efect expectorant și antitusiv, care ajută la curățarea căilor respiratorii.

Coriandrul este un ulei esențial care are proprietăți digestive, diuretice și antibacteriene. Coriandrul stimulează secreția de sucuri gastrice și biliare și îmbunătățește digestia proteinelor. Coriandrul previne infecțiile intestinale și urinare și ajută la eliminarea excesului de lichide din organism.

Tarhonul este un ulei esențial care are proprietăți digestive, antialergice și antiinflamatorii. Tarhonul reglează activitatea intestinală și previne constipația sau diareea. Tarhonul reduce inflamația mucoasei gastrice și intestinale și calmează alergiile alimentare.

Feniculul este un ulei esențial care are proprietăți digestive, estrogenice și galactogoge. Feniculul favorizează digestia grăsimilor și carbohidraților și previne formarea pietrelor la rinichi sau la vezica biliară. Feniculul echilibrează nivelul hormonal feminin și stimulează producția de lapte matern.

Capsule moi ZenGest pentru digestie sănătoasă de la dōTERRA se pot administra zilnic sau după nevoie, pentru a obține beneficiile amestecului ZenGest. Acest produs este certificat organic și nu conține aditivi sau conservanți.

Caracteristici Capsule moi ZenGest 60 capsule dōTERRA

  • Produs organic, certificat ecologic
  • Capsule moi vegetale, care se dizolvă ușor
  • Conține amestecul de susținere ZenGest, o combinație unică de uleiuri esențiale de ghimbir, mentă, chimen, anason, coriandru, tarhon și fenicul
  • Oferă o senzație de calmare a sistemului digestiv
  • Ajută la prevenirea și ameliorarea disconfortului stomacal ocazional
  • Susține funcția hepatică, biliară și intestinală
  • Favorizează absorbția nutrienților și detoxifierea organismului

Ingrediente

Ulei de măsline extravirgin (Olea europaea) (fruct),  amidon de porumb modificat, umectant (glicerol),  ulei de mentă (Mentha piperita) (plantă), ulei de ghimbir (Zingiber officinale) (rădăcină), agent de încărcare (maltitol) apă, agent de îngroșare (caragenan),  ulei de chimen (Carum carvi) (sămânță), Arome: Ulei de anason (Illicium verum) (fruct/sămânță), ulei de coriandru (Coriandrum sativum) (sămânță), ulei de fenicul (Foeniculum vulgare) (sămânță), ulei de tarhon (Artemisia dracunculus) (plantă)

Cum se utilizează produsul Capsule moi ZenGest de la dōTERRA:

  • Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos
  • A se citi toate enunțurile de atenționare și avertizare înainte de utilizare
  • Nu depăși doza recomandată

Indicatii de utilizare:

A se administra 1 capsulă moale pe zi.

Precauții!

A se păstra departe de accesul copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute ar trebui să consulte un medic înainte de utilizare. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Ingrediente Capsule moi ZenGest 60 capsule dōTERRA

Cantitate ambalaj: 60 capsule

Dacă doriți să cumpărați acest produs la un preț mai mic decât cel de pe piață, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Shares
Optimized by Optimole