Lampile din sare de Himalaya

Sarea a fost folosita de secole pentru a trata problemele bronhice si a elibera sinusurile de bacterii si microbi.

 Considerata a fi una din cele mai nepoluate forme de sare, sarea de Himalaya contine peste 84 de minerale si elemente.

Lampa cu cristale de sare Himalaya nu este un moft si nici o inventie recenta, insa e una din cele mai bune surse de ioni negativi pentru casa. Exista deja suficiente dovezi stiintifice si recomandari ale medicinei holistice, care arata ca lampa cu cristale de sare are beneficii aproape miraculoase asupra sanatatii, mai ales asupra celor care sufera de probleme bronhice sau la sinusuri. Daca iti place aerul curat din varful muntelui, atunci iti va placea si lampa cu sare de Himalaya – efectele si sentimentul este acelasi.


Aceasta lampa de dimensiuni mici este facuta din cristale de sare care actioneaza ca un ionizator natural. Modalitatea de functionare este simpla: cristalul de sare de Himalaya este incalzit usor de un bec de putere mica (12-15 watt) si elibereaza in aer ioni negativi care elimina ionii pozitivi proveniti din poluare, praf, aparate electrocasnice si electronice, par de animale, polen, etc.


Medicina holistica si terapiile alternative considera ca lampa cu cristale de sare amelioreaza anumite afectiuni cum ar fi problemele respiratorii (bronsite, astm, sinuzita), alina alergiile, reumatismul, alunga insomnia, oboseala, depresia, stresul si migrenele.


Cei care pot beneficia direct de calitatile miraculoase ale acestei lampi sunt: copiii mici, elevii, colegii de la locul de munca, fumatorii, sportivii, bolnavii si cei care practica meditatia si yoga.


​Lampile cu cristale de sare sunt cele mai naturale si mai sanatoase surse artificiale de lumina. Substantele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afectiuni alergice si astmatice. Au capacitatea de a elimina electrosmogul! Aparatele electronice bombardeaza aerul cu ioni pozitivi, care dauneaza organismului uman. Fumul de tigara are de asemenea un efect distructiv asupra echilibrului electric. Induce stari de oboseala, tulburari de concentrare si de somn. Cristalele emit in mod continuu ioni negativi, care va apara de electrosmog. Din aceasta energie va alimentati in mod continuu.

ampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electromagnetice (TV, calculator) si aerul incarcat pozitiv. O lampa de 2,5-5 kg este suficienta pentru o incapere de 15-25 metri patrati.

Sarea provine din dealurile aflate la poalele muntilor Himalaya una dintre cele mai putin poluate zone de pe pamant. Sarea este extrasa, spalata manual si uscata la soare, nu se folosesc agenti de rafinare, aditivi, antiaglomerant sau alti compusi chimici de sinteza.  

Sarea poate fi rosie, roz, alba sau transparenta, nuantele de roz si rosu provin de la continutul natural de fier. Din cele mai vechi timpuri oamenii au observat capacitatea cristalelor de sare de a purifica si aimbunatati caliatea aerului incojurator. Sarea are proprietatea de a elibera in atmosfera aerosoli salini ce au un efect benefic asupra organismului uman.


Lampa cu cristale de sare Himalaya nu este un moft si nici o inventie recenta, insa e una din cele mai bune surse de ioni negativi pentru casa.
Aerul salin reprezinta un tratament natural recomandat pentru urmatoarele afectiuni:


Astm bronsic
Infectii respiratorii (angine, faringite, traheo-bronsite, pneumonii, rinoadeuridite)
Bronsita astmatiforma
Traheobronsita cronica
Rinita
Sinuzita
Bisinoza
Silicoza gr I si gr II
Amigdalita cronica
Insuficienta respiratorie restrictiva
Emfizemul pulmonar
Diverse tipuri de alergii
Nevroza
Stare de oboseala si declin al rezistentei la stres

Shares
%d blogeri au apreciat: