Majoritatea dintre noi nu au timp să gătească și să mănânce sănătos. Din acest motiv decizia de a cumpăra un anumit produs sau aliment, de a prepara o anumită mâncare este una dictată mai curand de impulsul de moment și nu de o planificare atentă.

Este cel mai simplu să oferim organismului nostru așa-numitele calorii goale, care nu aduc nimic bun. Găsim rapid o satisfacție de scurtă durată, dar în timp, acest mod de viață ne afecteaza puternic sănătatea.

Pe această pagină, puteți asculta și vedea, sub forma unor ”pastile” video, care sunt efectele produselor naturale asupra sănătății.

Întorcându-vă către natură, veți reuși să vă ajutați organismul să-și regăsească parametrii ideali și să reglați funcțiile acestuia, astfel încât să vă simțiți tineri și plini de energie.
Nu vă grăbiți să aruncați asupra corpului vostru cu medicamente și produse de sinteză care elimină efectele. Preparatele și produsele naturiste acționează blând, dar vă pot asigura o stare bună și un corp care simte mult mai bine ce trebuie să facă. Corpul vostru vă va spune exact de ce aveți nevoie. Dar pentru asta, trebuie să-l ascultați și să nu-i stricați echilibrele naturale. Iar natura este cel mai bun prieten care vă poate ajuta să vă mențineți sănătatea.

Pentru a vedea prezentările noastre video, dați subscribe pe canalul nostru de youtube, aici:

FlowerPowerTV

Alimentația sănătoasă are secrete pe care le puteți afla, tot aici, pe această pagină, din filmulețele noastre:

Miracolul mediteranean
Grăsimile periculoase
Acizii grași Omega
Brusturele sau captalanul
Migdalele și beneficiile lor
Semințele de pepene

Lasă un comentariu

Optimized by Optimole