Cum poți slăbi fără să renunți la alimentele preferate

  ​Românii pot primi un regim alimentar personalizat, de la un nutriționist calificat, prin intermediul unei platforme online. În acest fel, oricine poate ajunge rapid și fără riscuri la greutatea dorită.


Platforma TopForma este disponibilă de acum și utilizatorilor români. Prin intermediul ei, oricine poate obține un regim alimentar personalizat, dacă vrea să piardă în greutate sau doar să-și schimbe stilul de viață, alegând să urmeze timp îndelungat o dietă sănătoasă, echilibrată.


Din fericire, acest lucru este posibil și fără să renunțe la alimentele sale preferate. Nutriționistul va ține cont de orice preferințe, dar și de obiectivul pe care și-l propune clientul în momentul în care stabilește regimul pentru fiecare în parte.


„Nu este nevoie de diete restrictive, de alimente miraculoase sau de pilule, trebuie doar să facem o mică schimbare în obiceiurile noastre alimentare. În cei 15 ani de activitate am ajutat oamenii să ajungă la greutatea dorită, prin stabilirea unui regim alimentar echilibrat și sănătos, conceput individual, în funcție de nevoile, preferințele și obiectivele fiecăruia.

Cu puțină răbdare, oricine poate deveni propriul său nutriționist. Durează puțin, până înveți ce și cum trebuie să mănânci, dar din momentul în care deprinzi obiceiurile corecte, respectarea permanentă a unei diete echilibrate va veni de la sine”, a declarat Ippokratis Papadimitrakos, nutriționist și co-fondatorul platformei TopForma.


Nutriționistul Ippokratis Papadimitrakos concepe personal fiecare regim alimentar


Obținerea unui regim alimentar personalizat este foarte simplă. Cine vrea să primească un plan de alimentație trebuie doar să completeze chestionarul de pe site, menționând greutatea actuală, dar și cea dorită.

Nu trebuie să-și propună să slăbească rapid, pentru că o pierdere sănătoasă în greutate este de cel mult 6 kg pe lună.

În funcție de cât de mult vrea să slăbească, poate cere să primească un plan personalizat pentru o lună, 3 luni sau 6 luni. Un regim personalizat pentru o lună costă 90 de lei, cel pentru 3 luni este 220 lei, iar cel care durează 6 luni costă 390 lei.


După 7 zile de la algerea planului alimentar și efectuarea plății, nutriționistul Ipokratis îi va trimite regimul care i se potriveșe.

Trebuie menționat că acest regim nu este generat automat de un calculator, ci este conceput cu atenție chiar de Ippokratis Papadimitrakos, alături de întreaga sa echipă.


Expertul va ține cont și de progresele pe care le face fiecare în timp ce urmeează regimul primit. De aceea, cine alege un plan alimentar care durează 3 sau 6 luni trebuie să completeze un chestionar la finalul fiecărei luni de regim, pentru că dieta se schimbă pe parcurs, în funcție de progresul pe care îl face.

otodată, clientul nu mai este nevoit să numere caloriile pe care le consumă zilnic, pentru că aceste calcule au fost deja făcute de nutriționistul care i-a întocmit regimul alimentar persnalizat.

Tot ce trebuie să facă utilizatorul platformei, pentru a atinge greutatea dorită, este să urmeze cu stictețe planul primit.


Proiectul TopForma a luat naștere în urmă cu trei ani în Bulgaria, fiind realizat cu fonduri europene. Bucurându-se de succes, platforma s-a extins și în România și Marea Britanie.


Fondatorii platformei vor ca pe viitor să includă și posibilitatea realizării unui plan alimentar care să țină cont și de analizele de sânge ale clienților.

Cunoscând problemele de sănătate și stilul de viață al fiecăruia, de exemplu cât de multă mișcare face, nutriționistul va putea realiza un regim alimentar și mai eficient.


TopForma a fost o gândită inițial ca o platformă destinată persoanelor care suferă de obezitate.

Însă, datorită modului în care a fost concepută, ea poate fi folosită de oricine vrea să slăbească, indiferent dacă vrea să dea jos doar 2 kg sau mult mai multe.

Pe lângă beneficiul direct al pierderii în greutate, platforma oferă sfaturi despre alegerea unei diete sănătoase, prin urmare oricine o folosește poate urma singur, toată viața, un stil de viață echilibrat.


„Înmulțirea cazurilor de obezitate la nivel mondial ne arată că avem nevoie urgentă de soluții pentru a promova obiceiuri alimentare echilibrate și sănătoase, care să poată fi menținute pe termen lung.

TopForma vine în ajutorul celor care vor să slăbească, oferindu-le acces la sfaturile unui nutriționist”, a precizat Nadia Rusenova, CEO și co-fondator al platformei.


Dieta nesănătoasă și lipsa de mișcare pot duce la obezitate, iar persoanele supraponderale dezvoltă în timp multe probleme grave de sănătate, printre care și diabetul.

Shares
%d blogeri au apreciat: