Mix-uri de băut pentru o cură de detoxifiere lejeră

​O cură de detoxifiere este întotdeauna binevenită, deoarece organismul, eliberat de toxine, este mai puternic și mai sănătos. Îți spunem câteva băuturi ușor de făcut și care acționează rapid.


Dacă îți dorești să urmezi o cură de detoxifiere lejeră, însă nu știi de unde să începi, inspiră-te din sugestiile noastre.


Este întotdeauna recomandat să alegem varianta cea mai simplă, nu? Pentru că apa este, de departe, cea mai bună pentru corpul nostru, cum ar fi să o îmbunătățim? Adaugă sucul unei jumătăți de lămâie în apa pe care o bei, la trezire. Astfel, îți vei detoxifica organismul câte puțin, în fiecare zi.

Este indicat că această apă cu lămâie să fie consumată la prima oră, deoarece acesta este momentul în care ești deshidratată și, neaparat, să fie puțin călduță sau la temperatura camerei (nu, rece). Sucul de lămâie va pune în mișcare sistemul digestiv și te va revigora. Apa cu lămâie, castraveți și mentă


Dacă îți dorești să încerci ceva cu adevărat wow, îți recomandăm această băutură. Castraveții se numără printre legumele care hidratează cel mai bine organismul, deoarece conțin în mare parte… apa.

Dacă îi adaugi în apă, reușesti să extragi și mineralele din această legumă, atât de simplă și, totuși, benefică. Sucul de lămăie va ajuta la curățarea sistemului digestiv, iar gustul proaspăt al mentei va fi detaliul-cheie, adăugând un plus de prospețime.


Oțet din cidru de mere


Oțetul din cidru de mere este la mare căutare, în ultimii ani, datorită influenței sale benefice asupra organismului. Un lucru pozitiv despre băutura cu oțet de mere este faptul că poți să adaugi orice alt ingredient îți place. Evident, trebuie să se potrivească ideii de detox.

Așadar, dacă nu îți place gustul de oțet, adaugă mentă, lămâie, castraveți, miere sau orice altceva. Câteva picături de oțet de cidru de mere vor îmbunătăți și vor spori instantaneu efectele unui pahar cu apă.


Mix de fructe: kiwi & căpșuni


O băutură răcoritoare, atât de potrivită pentru zilele în care ești lipsită de energie. Taie câțiva kiwi și câteva căpșuni și amestecă-le cu doi litri de apă. Lasă compoziția pentru câteva ore la frigider, pentru că apa să capete aroma fructelor.

Kiwi are în compoziție Vitaminele A și E, care te vor ajuta să elimini radicalii liberi și toxinele din organism și din colon.

Căpșunile sunt excelente pentru bunăstarea pielii tale și conțin proprietăți anti-îmbătrânire. De asemenea, lupta împotriva celulelor care contribuie la instalarea cancerului.


Aloe vera


Cu siguranță, ai auzit de beneficiile plantei numite Aloe vera. Însă, știai că poți să o adaugi și în apă? Aloe Vera ajută la circulația și digestia organismului. De asemenea, îți sporește nivelul de energie și elimină oboseala.

Prepararea apei cu aloe este un proces facil. Spintecă frunza de aloe pe mijloc și scurge substanța gelatinoasă din interior. Amestecă acest gel cu apă și lămâie, în blender, timp de un minut.

Pentru această băutură vei avea nevoie de un pahar cu apă, 2 linguri de suc de lămâie și 2 linguri de aloe vera gel.


Este vară, așa că o cură de detoxifiere ușoară și comodă e la fix!
Distrează-te și jonglează cu ingredientele și combinațiile de fructe! Prepară-ți o băutură pe care să o consumi cu plăcere și care să fie de ajutor corpului tău.

 
 
Shares
%d blogeri au apreciat: