Slăbește cu ajutorul aplicațiilor de pe mobil

Găsești mai jos 3 aplicații Android de slăbit care te ajută să scapi de kilogramele în plus care-ți dau bătăi de cap. Telefoanele inteligente te ajută să ajungi la greutatea mult dorită.


Dacă ți-ai pus în minte să slăbești sau pur și simplu simți că ești pregătit pentru acest pas important, iată top 3 aplicații Android de slăbit pe care le poți descărca:


Noom Coach: Weight Loss Plan

– Este special concepută pentru a te ajuta să dezvolți un stil de viață sănătos și să atingi obiectivul pe care ți le-ai propus, acela de a pierde din kilogramele în plus. Practic, aplicația are câteva funcții principale: stabilirea și setarea obiectivului și înregistrarea progresului făcut, monitorizarea exercițiilor fizice și aflarea imediată a consumului de calorii, înregistrarea dietei zilnice și a numărului de calorii consumate, te poți conecta foarte simplu cu ceilalți membri ai comunității (45 de milioane de oameni), să pui întrebări, dar și să ceri sfaturi. În plus, vei primi zilnic articole de nutriție și sănătate. ​

MyNetDiary Calorie Counter Pro

– Să pierzi în greutate, să intri într-o formă de invidiat, să înveți ce alimente să alegi pentru a mânca mai sănătos și echilibrat sunt doar câteva dintre obiectivele acestei aplicații Android de slăbit.


Odată descărcată una dintre cele top 3 aplicații Android de slăbit, ești ajutat să-ți setezi un obiectiv realist de kilograme pierdute și vei slăbi în acest fel constant și fără să ți se pară că faci un efort mare.

Vei putea ține un jurnal în care să notezi alimentele (aplicația are o bază de date cu peste 400.000 de alimente și cu valoarea lor energetică) și exercițiile zilnice pe care le faci, dar și observații despre starea de sănătate.

Această aplicație de slăbit va deveni antrenorul tău virtual de buzunar, mereu gata să te ajute.


Diet Point – Weight Loss

– Este una dintre cele mai descărcate aplicații  Android de slăbit și îți aduce mai mult de 130 de planuri de dietă – alege-l pe cel care crezi că ți se potrivește cel mai bine -, liste de cumpărături pentru fiecare plan de dietă, un număr estimat de kilograme/plan de dietă, memento-uri pentru următoarea masă, suportul comunității (cu care poți interacționa foarte ușor), peste 500 de tipsuri pentru slăbit, posibilitatea de a-ți calcula indicele de masă corporală și de a-ți monitoriza greutatea.

 
 
Shares
%d blogeri au apreciat: