Trucuri deștepte pentru o siluetă perfectă

Toate vrem să arătăm cât mai bine, să avem o silueta perfectă și pe măsură ce vremea se încălzește ne punem pe slăbit!

Dacă te-ai hotărât să slăbești, dar nu știi cum să abordezi problema, îți oferim câteva sfaturi utile. Respectă-le și slăbește sănătos, pentru a ajunge la greutatea dorită, fără riscuri inutile.

E vorba de organizare și, ce-i drept, de ceva răbdare! Dar ca să slăbești sănătos și ca să obții silueta perfectă, trebuie să treci prin câteva etape.

Trucuri pentru o siluetă perfectă

Pune la punct o strategie pe termen lung

Pierderea substanțială de kilograme nu este doar un țel temporar, ci ar trebui să realizezi că este noul tău stil de viață. Atunci când îți propui să pierzi din kilogramele în pluseste extrem de important să găsești o abordare despre care să îți imaginezi că o vei putea aplica pentru tot restul vieții. O modalitate de a slăbi sănătos și cu care să te simți confortabil.

O nouă normă este întotdeauna mai greu de asimilat, în special la început. Dar, cu siguranță, aceasta nu trebuie să presupună lucruri prea exigente, cu care nu te simți bine, cum ar fi interzicerea anumitor alimente, renunțarea la ieșirile cu prietenii, de teama că vei mânca, sau eliminarea totală a unei categorii de produse.

Începe cu lucrurile generale

Imaginează-ți misiunea de a pierde din kilogramele în plus precum ridicarea, construcția unei case. La început, ai nevoie de o fundație și apoi te poți ocupa de detalii. Cu alte cuvinte, când decizi că a venit momentul să slăbești, încearcă să te concentrezi la început pe lucrurile generale, precum integrarea mai multor legume în mesele tale. De asemenea, consideră micul dejun o regulă pe care să nu o încalci sub nicio formă, deoarece îți dă energie și te ajută, la modul general, să slăbești sănătos, fără să te înfometezi. Ulterior, când aceste schimbări vor deveni deja parte din rutina ta și nu mai par a fi obligații, te poți ocupa de detalii, ca folosirea laptelui degresat, de exemplu. Pași mici, dar constanți!

Renunță la obsesia pentru cântar!

În loc să te agăți de cântar și să verifici cu sufletul la gură, în fiecare dimineață, dacă ai mai pierdut din greutate, poate ar fi mai bine să te concentrezi pe alte aspecte, mai pozitive. Analizează-ți somnul – dacă ai început să dormi mai bine, este un semn foarte bun –, fă puțin mai multă mișcare, verifică-ți aspectul pielii – dacă aceasta devine mai curată, mai luminoasă, înseamnă că deja ai început să scapi de ceva toxine. Toate aceste lucruri semnalizează că faci progrese și că starea ta de sănătate se îmbunătățește, pe zi ce trece! Nu va dura mult până vei începe să observi că hainele au început să îți fie din ce în ce mai largi.

Slăbește sănătos: adoptă obiceiuri specifice

Partea bună atunci când trebuie să pierzi un număr mai mare de kilograme este că orice mică schimbare în regimul alimentar sau în rutina de exerciții fizice va oferi un impuls organismului. Nu ar trebui să desconsideri beneficiile mersului pe jos, pe distanțe mai lungi, bea apă și fă puțin stretching. Mai nou, există benzi de alergat special create pentru a slăbi, deci și asta poate fi o acțiune cu rezultate rapide.

Redu caloriile, în mod progresiv

Regula pe care o știm cu toții este că, pentru a pierde din kilograme, este nevoie să arzi mai multe calorii decât consumi. Dar, cu cât pierzi mai multe kilograme, organismul tău va avea nevoie de mai puține calorii decât înainte. Caloriile reprezintă energie, însă! Cu cât corpul tău se diminuează, cu atât mai puțină energie vei arde pe durata unei zile. Este mai mult decât probabil că vei pierde și din masa musculară, desigur.

Așadar, cu cât mai multă greutate vei pierde, cu atât corpul tău va lupta mai puternic pentru a reține fiecare calorie consumată. Renunțarea la calorii pe parcursul procesului de slăbire îți poate ajuta corpul să se ajusteze la noua „porție” de energie pe care o primește. Dar reține, limita este de 1.200 de calorii consumate zilnic; nu trebuie să consumi mai puțin de atât. Slăbește sănătos!

Shares
Optimized by Optimole