Cântar digital de buzunar

Slate Scale este un cântar digital portabil care se conectează prin Bluetooth la smartphone. Se transformă într-un nutriționist personal și îți furnizează informații cum sunt numărul caloriilor consumate, greutatea alimentelor, procentele de grăsimi, proteine și carbohidrați.


Multe dintre aplicațiile instalate pe telefonul mobil îți pot spune câte calorii ai consumat. Dar știi să spui exact, fără să cântărești, ce gramaj are friptura pe care tocmai ți-ai pus-o în farfurie?

Sau știi să spui câte calorii are salata de roșii cu brânză pe care tocmai ți-ai preparat-o?  Sunt întrebări la care până acum nu aveai răspuns.

Dar pe care îl vei căpăta foarte curând cu ajutorul unui cântar digital portabil. Cu alte cuvinte, în orice moment vei ști cu precizie câte calorii, carbohidrați, proteine, grăsimi și alți indicatori nutriționali are preparatul pe care îl mânânci.

​Cântarul digital portabil se conectează la telefon printr-o aplicație și pur și simplu nu faci decât să cântărești mâncarea.

După ce îți afișează gramajul, caută în baza de date a aplicației denumirea produsului și imediat îți va apărea afișat numărul caloriilor, carbohidraților etc, tot profilul nutrițional.

Aplicația, disponibilă gratuit în ambele sisteme de operare din luna aprilie,  îți oferă sugestii de rețete  inspirate din meniul pe care-l consumi zilnic.

Altfel spus, dacă un preparat cântărit are 350 de calorii, aplicația îți va sugera în viitor rețete cu tot atâtea calorii (350), ajutându-te astfel să-ți îndeplinești obiectivele: să mănânci sănătos și să slăbești.


Cântarul digital are un design simplu și este foarte ușor de folosit. Poate cântări produse până la un kilogram, iar durata de viață a bateriei încorporate este de aproximativ o lună (dar se poate reîncărca).

Folosește o aplicație disponibilă atât în iOS, cât și în Android și se integrează în aplicații precum MyFitnessPal și Bit Fit. Această nouă aplicație este foarte utilă diabeticilor, care sunt nevoiți să-și monitorizeze fiecare masă.

Cântarul digital portabil va putea fi comandat de pe site-ul Indiegogo, începând cu luna aprilie.


Știi Câte calorii mănânci?

Cui folosește acest cântar digital?

Persoanelor conștiente că sănătatea este un lucru foarte important

– folosind acest cântar, poți urmări aportul nutrițional de la fiecare masă și poți accesa rețete sănătoase aflate în baza de date


Celor care-și doresc să slăbească

– stabilește-ți obiectivele personale, numărul kilogramelor la care vrei să ajungi și urmărește rezultatele


Oamenilor foarte ocupați

– cântarul digital portabil ține evidența caloriilor și le înregistrează foarte ușor

Diabeticilor

– printre multe alte valori pe care le înregistrează, cântarul digital măsoară și valorile glucozei și colesterolului


Sportivilor

–urmărește cu precizie aportul nutrițional al fiecărui aliment consumat

Shares
Optimized by Optimole