Salată de Paste

1. Ce ingrediente pot fi înlocuite în această rețetă de salată de post?

Pentru a completa această rețetă de paste, ce ar fi să adăugăm și ceva proteine?

Pentru a face această rețetă mai bogată în proteine, puteți folosi fructe de mare. Mie îmi plac creveții proaspeți sau cei din conservă, dar la fel de bine se potrivește și tonul, somonul, crabul sau surimi.

Pentru varianta vegetariană, puteți încerca cu ouă fierte sau fasole din conservă.

Iar dacă v-a rămas vreun fel de carne de la cină, le puteți folosi cu usurință în această salată. Puteți chiar merge mai departe și să prăjiți niște bacon crocant pentru și mai multă aromă și textură.

Puteți foarte ușor să adaugați legume în plus sau să le înlocuiți pe cele deja existente în rețetă, cu cele care vă plac. Pentru un plus de prospețime, aș adăuga mazăre, ceapă verde, castraveți, kale sau broccoli la aburi. Pentru un plus de dulceață, merele sunt foarte potrivite, sau morcovii dați pe răzătoare, chiar și roșiile cherry.

Și pentru ceva wow, de ce să nu puneți și ardei iute? Puteți să balansați iuțeala adăugând avocado. Sau când mi-e poftă de ceva mai puternic aromat și mai sărat, adaug măsline (verzi, negre sau kalamata) sau capere.

Mod de preparare

Rețeta de salată de paste este deja vegană, pentru a o face Paleo si Whole 30, trebuie doar să înlocuiți pastele.

Pastele potrivite pentru rețetele Paleo sau Whole30 sunt făcute de cele mai multe ori, cu făină de migdale, de tapioca, cu ouă de fermă, bicarbonat de sodiu, cremă tartar și sare. Aceste ingrediente sunt destul de sănătoase și potrivite pentru diete. Sunt și foarte gustoase în combinație cu restul ingredientelor din această salată de paste.

Asigurați-vă însă că verificați toate ingredientele atunci când faceți rețeta de salată de paste când țineți una dintre diete. De exemplu, dacă există zahăr în castraveții murați, îi puteți înlocui cu castraveți proaspeți. Iar pentru un plus de sare, adăugați și capere.

Nu uitați să verificați și maioneza și muștarul, să se potrivească dietei pe care o urmați.

Shares
Optimized by Optimole