Previziuni numerologice

Previziuni numerologice pentru această săptămână

8-14 martie 2021 – E ok sa ai grija de tine mai intai

Saptamana aceasta debuteaza pe o energie 7, in frumoasa zi de 8 martie 2021 si se termina pe o energie 4, duminica, 14 martie 2021.

Inainte de toate, este o saptamana care incepe cu o sarbatoare, respectiv Ziua Internationala a Femeii si, asa cum spunea Simone de Beauvoir, „Femeie nu te nasti, ci devii”. Pentru mine, asta inseamna ca dincolo de gen si de sex, vorbim despre o energie, iar vibratia acestei energii este iubirea.

Evident ca intr-o perioada in care toate retelele de socializare urla despre iubirea de sine si mai ales despre iubirea neconditionata – si asta mai ales in ceea ce le priveste pe femei – subiectul se devalorizeaza pana la a deveni de-a dreptul desuet.

Saptamana asta, inceputa pe o energie 7 si terminata pe o Luna Noua in zodia Pestilor ne vorbeste pe de o parte despre un detox emotional si pe de alta parte, despre munca noastra cu sinele. Evident, ar trebui sa fie o tema permanenta, dar daca pana acum nu ati trecut prin ea, luna asta e un bun inceput.

8.03.2021 – Energia 7

ne indeamna la contemplare si la meditatie. Totodata, celebram si oferim si primim cadouri, urari, ganduri bune, etc. Este o perioada, mai ales pentru femei, in care incarcatura mentala si emotionala poate sa fie foarte mare, mai ales din cauza acestor muuuulte urari si ganduri bune, de la oameni cu care corespondezi fix o data pe an (de ziua Femeii). Nu iti face probleme, o sa treaca si asta.

9.03.2021 – Energia zilei este un frumos 8.

Marti vine cu actiune si cu munca intensa, ca avem lucruri de facut, oameni de vazut, documente de semnat, etc. Vine, de asemenea, si cu multa miscare, cu sau fara scop. In principiu, energia zilei ne indeamna sa includem si pe cei din jur in toata nebunia noastra si s-ar putea sa iasa un fel de team building…

10.03.2021 – Energia zilei este un 9

si astazi este o zi atipica, de comunicare planificata, cu lucruri foarte clare si cu putina rabdare pentru mofturi. Binele superior al tuturor este tema zilei, iar orice divagatie poate fi criticata sau sanctionata, chiar. Mesajul zilei, cu tot dragul, cu tot respectul, este ca avem un plan si trebuie sa ne tinem de el.

11.03.2021 – Am ajuns si la energia lui 1,

intr-o zi de joi, care ne face sa fim mai joviali si poate un pic emotionali. In aceasta zi, care indica un marcaj puternic pe emotii (urmeaza o Luna Noua in Pesti pe 13), tindem sa planificam si sa construim chestii de suflet. E posibil sa lasam anumite lucruri importante pana saptamana viitoare, pentru a finaliza un proiect drag noua.

12.03.2021 – In ziua de vineri,

a carei energie este 2, ne vom orienta catre discutii de la suflet la suflet cu cei din jurul nostru. Simtim nevoia de a fi rasfatati si mangaiati. Auto-acceptarea si iubirea de sine sunt un bun start daca nu e nimeni prin preajma sa ne ofere asa ceva. Care e un lucru ce iti placea foarte mult si pe care nu l-ai mai facut de ceva timp? E o zi buna sa il faci.

13.03.2021 – Energia zilei este o energie 3,

iar Luna Noua in Pesti are loc in jurul pranzului (12:21 ora Romaniei). Ea ne transmite sa comunicam cu empatie, sa ne folosim intuitia si sa ne acordam timp pentru a observa realitatea in care ne aflam. Totodata, e o zi buna pentru ars betisoare parfumate si facut meditatii.

14.03.2021 – Energia zilei este 4

si se leaga de propria stare de bine si de sanatate. Nu iti mai face griji pentru job, pentru ce cred altii, pentru relatiile cu ceilalti! Fa-ti timp pentru tine si analizeaza cat esti de sanatoasa din toate punctele de vedere!

Previziuni numerologice pentru săptămâna 1-7 martie 2021

Martie 2021 – Ce e adevar si ce este iluzie?

Luna martie 2021 este o lună de energie 3, într-un an magic, de energie 5. Așadar, per ansamblu, vorbim de un 8 care ne cere să fim prezenți și să ne comportăm impecabil in comunicare, în acțiune și nu în ultimul rând, in atitudinile pe care le avem față de viață.

Săptămâna 1-7 martie este una specială, care începe intr-o zi de luni, așa cum a fost și februarie. Mesajul este acela de resetare, reîmprospătare, un nou început.

Și așa și trebuie să fie, pentru că tocmai ce a fost o lună plină in Fecioară (sâmbătă, pe 27 februarie), care ne spune că e timpul să lăsăm in urmă răni, vechi iubiri, vechi trădări și cam toate lucrurile astea neplăcute pe care ni le-am tot repetat. E timpul pentru o curățenie generală, așa cum numai o Fecioară știe să facă… scoate tot răul din rădăcină și plantează în schimb lucruri frumoase, gânduri blânde și bucurii.

Cuvintele pentru luna martie sunt recunoștință, prietenie, începuturi, perspective, credință și, de ce nu, comunicare și schimbare?

Se schimba anotimpul – trecem de la iarna oficiala la primavara oficiala. Si o facem cu Martisorul, o traditie veche, de pe vremea romanilor (sau daca vreti sa fim noi mai smecheri decat istoria, de pe vremea tracilor sau daco-getilor). Martisorul reprezenta un semn al aprecierii si protectiei pe care ti-o dorea cel care ti-l oferea. Era, poate, cea mai pura forma de comunicare a sentimentului de prietenie.

Sa nu uitam, insa, ca in luna martie se intind 2 decani din zodia Pestilor, a caror fantastica intuitie si incredere in oameni este echilibrata doar de inocenta (ca sa nu zic credulitate) acestora… De aici vine ideea de perspective, dar si aceea de credinta.

Crede ca totul este posibil, lanseaza intentia spre univers si fa ceea ce tine de tine. Uneori, trebuie sa renunti, alteori, sa lupti.

Cu toate acestea, ai grija la iluzii – Neptun in Pesti iti tese povesti frumoase, insa nu intotdeauna reale. Incearca sa gasesti puterea sa discerni intre ce este adevarat, ce stii, si ceea ce este iluzie, adica ceea ce crezi. Provocarea acestei saptamani va fi aceea de a renunta la asteptari. Dezamagire = auto-amagire… Totodata, ai grija si la cat de deschis esti fata de ceilalti oameni, cat de naiv si inocent. Si, pentru numele lui Dumnezeu, nu te grabi sa tragi concluzii.

Sa incepem cu numerele…

Săptămâna 1-7 martie 2021

1.03.2021

Energia zilei este 9, intr-o zi de luni. Luna ne poate face sa ne simtim frumosi si puternici, dornici sa exploram, sa stralucim. Este si un nou inceput, in care sa ne iubim mai mult.

2.03.2021

O energie 1, intr-o zi de marti, care ne inspira si ne da un avant (a se citi, un șut in fund destul de serios) să ne apucăm de lucruri pe care poate, le-am amânat o perioadă. Se poate lăsa fie cu începutul unor noi prietenii, fie cu stagnarea sau sfârșitul altora. O certitudine este ca planurile se fac prin consultare și nu prin pura și singulara incăpățânare.

3.03.2021

Energia zilei este 2, iar modul in care o vom pune in aplicare este prin comunicare. Atenție, insă, la cum se face aceasta comunicare – fiți prezenți in discuții, nu lăsați gândurile să zboare, pentru că veți avea surpriza fie să descoperiți iluzii care vi se vând, fie un mesaj sau o emoție sau ceva de acest tip ce așteptați de mult.

4.03.2021

Energia zilei de 4, intr-o joi, este 3. Dacă vă gândeați să incepeți ceva, este o zi numai bună să o faceți. Aveți structura și organizarea, capacitatea de a comunica in cel mai bun mod și, nu in ultimul rând, norocul și entuziasmul lui Jupiter, marele benefic. Altfel, rețineți că ceea ce emiteți ca stare, vi se intoarce. Marte intră in Gemeni și schimbă starea de la împământare la mobilitate și incepe să vă facă cu ochiul trollerul sau ghiozdanul de drumeții. Răbdare, că uite acum vine și weekend-ul.

5.03.2021

Energia zilei este un 4, pe fondul schimbării și studiului (5), intr-o zi venusiană. Azi vreți să faceți schimbări și sunteți dispuși să munciți pentru asta. Sau vreți să vă planificați următoarea ieșire. Oricum, nu prea avem/ți stare.

6.03.2021

Energia zilei este data de 5, iar marele Saturn (guvernatorul zilei de sâmbătă) nu prea simte nevoia de companie jucăușă (să nu uităm că acum e in Vărsător, alături de Jupiter și de Mercur), ci mai degrabă de a ști că familia ii este bine. E si început de post al Paștelui, deci avem o puternică energie de schimbare și structurare, mai ales dacă dorim să ne detoxifiem și să ne purificăm. Cumva e o zi de liniștire, in care ne putem pune in aplicare planurile de detox făcute la Luna plină in Fecioară.

7.03.2021

Energia zilei este 6, ceea ce inseamnă că ne concentrăm iarăși pe familie și pe cămin. Ar fi bine să încercăm să calibrăm ziua in așa fel încât să fie armonioasă și calmă, iar toți cei din jurul nostru să se simtă protejați și iubiți.

Melania Coman este consultant în domeniul accesării fondurilor europene și mărturisește că și-a dorit asta încă de când era în anul II de facultate.

Am avut marele noroc sa lucrez intr-unele dintre cele mai grozave companii de consultanță din țara asta – într-una am invățat să recrutez oameni, în alta am invățat să ii “menegiuiesc” (adică să ii coordonez), in alta am invățat să scriu proiectele in care se gestionează oameni și intr-alta am invățat că pentru oameni facem tot ceea ce facem noi consultanții

De asemenea, am avut marele noroc sa cunosc oameni cu viziune, să văd modul lor de lucru și să mă minunez – vreau să fiu consultant din anul II de facultate și mi-am atins obiectivul. Acum am câțiva ani de experiență in project management (lucrez din 2004), trecând prin toate fazele proiectului – de la idee la management, ceea ce nu e rău deloc. Ca sa fie și tortul plin de cireșe, am si certificare in project management, masterat in project management și am inceput și un masterat in educația adulților pentru că…

Domeniul meu de expertiză il constituie resursele umane – mor după tot ce înseamnă educație și formare, dezvoltare organizațională și alte din astea. Dar cum in viață – și in consultanță – nu poți face numai ce iți place, munca mea mi-a pus in cale analize cost-beneficiu, proiecte de investiții mari și mici, IT si Dumnezeu mai știe ce o mai vrea…

Dar, în timpul liber, Melania are o altă pasiune-numerologia.

Și…și mai nou, Melania s-a lăsat convinsă de prieteni și cunoștințe să facă previziuni numerologice și pentru cei care vizitează net-ul în căutarea lor și nu numai pentru…ei, prietenii și cunoștințele. Așa că am invitat-o, aici, pe Miracole, pentru a afla ce ne rezervă săptămâna, luna, anul care urmează.

În fiecare săptămână, puteți găsi, aici, previziunile numerologice ale săptămânii următoare.

Shares
Optimized by Optimole