REYU

Revoluție în rețete și terapii naturiste, vindecare și întinerire-REYU

După bunul nostru obicei de a vă prezenta rețete și terapii naturiste, vă prezentăm astăzi, cea mai nouă și revoluționară terapie naturală, reyu biofeedback.

Până acum, lumea medicală s-a concentrat pe obținerea unui efect de întinerire, cu ajutorul medicamentelor și interențiilor chirurgicale. Dar acestea sunt costisitoare, iar recuperarea după ele se face în perioade lungi.

Tratamentele REYU de întinerire și vindecare a defecțiunilor de funcționare ale organelor, sunt un adevărat miracol al vremurilor noastre.

REYU-biofeedback

Dar dacă ar exista o modalitate naturală de a ne vindeca corpul din interior, într-un mod neinvaziv?

Revoluția în rejuvenare este orientarea tratamentelor către activarea procesului nostru intern de autovindecare.

Cheia păstrării frumuseții și a sănătății noastre se bazează pe păstrarea funcționării foarte bune a căilor naturale care conectează toate organele noastre și răspunsul lor corect la comanda noastră centrală internă. Atunci când aceste circuite, bucle naturale de biofeedback sunt afectate de îmbătrânire, de stilul de viață sau de traume, organele care sunt conectate la ele devin disfuncționale. Pielea lăsată și pierderea de volum la nivelul feței, căderea părului, articulațiile dureroase sau disconfortul urinar și sexual sunt consecința acestei deconectări ale acestor organe și a destabilizării funcționării lor.

REYU este un tratament care exploatează fluxurile naturale ale corpului nostru, activând sistemul nervos și vascular, folosind tehnologia dovedită a buclelor de biofeedback.

Cu ajutorul microcurenților REYU, sunt restabilite funcțiile corpului, afectate de îmbătrânire. Efectele nu sunt temporare, ci permanente.

Toate părțile corpului nostru sunt conectate cu principalele organe care generează impulsuri pentru a le alimenta. Acestea se numesc organe centrale, cum ar fi creierul, inima și intestinele. Atunci când conexiunile degenerează, odată cu vârsta și stilul de viață precar, corpul nostru îmbătrânește. Ne pierdem părul, ne apar riduri și pete, iar fața noastră își pierde volumul și prospețimea.

Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, nervii periferici pot conduce impulsurile mai încet, deoarece învelișurile de mielină din jurul nervilor se deteriorează. Tecile de mielină izolează nervii și accelerează transmiterea impulsurilor nervoase.

Când circuitele noastre de bio-feedback degenerează odată cu îmbătrânirea, lucru agravat și de un stil de viață nesănătos, buclele disfuncționale ne deconectează de la sursele noastre puternice de autovindecare, și anume centrele noastre nervos și vascular.

Acest proces de degenerare poate fi, acum, inversat prin activarea circuite prin intermediul unor microcurenți special concepuți, identici cu circuitele noastre electrice naturale.
reyu biofeedback exploatează sursele dumneavoastră de autovindecare, pe modelul pe care au fost create de natură.

Modificările funcționale legate de vârstă pot deveni mai vizibile atunci când nervii sunt lezați de altceva, de exemplu, de diabet

Procesul de auto-reparare a sistemului nervos periferic se produce mai lent și mai incomplet odată cu îmbătrânirea, ceea ce ne face mai vulnerabili la leziuni și boli.

Din fericire, repararea cu succes prin tehnologia microcurenților este deja cunoscută de zeci de ani. Rezultatele, dovedite științific, au fost amplu documentate în cărți, articole și în literatura de specialitate.

Câte ședințe REYU sunt necesare pentru întinerire?

Ca regulă generală, numărul de ședințe va crește cu fiecare dintre acești trei factori agravanți: vârsta, tipul de nerv și boala care instalată deja – dacă aceasta există.

Viteza de reparare și numărul de ședințe depinde de 3 factori.

Vârsta persoanei, deoarece persoanele mai tinere răspund rapid.

Starea de sănătate de bază, cum ar fi diabetul sau stilul de viață precar, va încetini procesul de vindecare și va crește efortul necesar.

Tipul de nerv determină viteza de vindecare.

Nervii motori care acționează asupra mușchilor mai groși reacționează mai lent decât nervii senzoriali subțiri. Mușchii groși necesită mai multe ședințe decât mușchii subțiri. Activarea mușchiului gâtului necesită mai multe ședințe și mai multă energie decât activarea conturului ochilor, de exemplu.

Uneori, o singură ședință poate vindeca însă, leziuni sportive ușoare.

Efectul se observă repede, după o ședință, sau se prelungește până la 12 ședințe în cazurile severe.

După vârsta de 50 de ani, o persoană are nevoie de minimum 4 ședințe.

4 ședințe vor da rezultat pentru majoritatea persoanelor

Mai multe ședințe, ședințe mai lungi, o intensitate mai mare și timpi de pulsare mai lungi, sunt mijloace eficiente pentru a trata cazurile rezistente sau complexe.

Cum se vindecă traseele nervoase prin REYU?

REYU biofeedback este o nouă tehnologie pentru a regenera aceste conexiuni și pentru a inversa, astfel, îmbătrânirea din interior. Este naturală, 100% sigură și durabilă. După fiecare ședință, arătați minunat și relaxat. După aproximativ 4 ședințe, rezultatele sunt vizibile și rămân așa de-a lungul timpului.

Tratamentele pentru întinerirea feței și înfrumusețare

Pe măsură ce mușchii noștri devin mai puternici în urma exercițiilor fizice, ei trag mai tare de oase. Cu cât trag mai tare, cu atât corpul nostru întărește mai mult acele oase. Inversul este, de asemenea, valabil.

Tratamentele pentru articulații deteriorate sau prevenție

Articulațiile, cartilajele și oasele noastre sunt structuri foarte fragile, deoarece sunt supuse unei presiuni constante. Acestea au vase de sânge puține sau nu au deloc, ceea ce încetinește recuperarea după o leziune, compromițându-le adesea mobilitatea. Pe măsură ce îmbătrânesc, genunchii, umerii, partea inferioară a spatelui sau gâtul, se uzează și se inflamează. Dacă nu sunt îngrijiți, putem ajunge să avem nevoie de o proteză. Fizioterapia, acidul hialuronic și injecțiile cu PRP sunt tratamente comune. Acestea sunt costisitoare și nu sunt întotdeauna eficiente, deoarece nu repară țesuturile din interior.

REYU crește fluxul sanguin, reduce inflamația și eliberează VEGF (factor de creștere endotelială vasculară) natural, la fel ca PRP. Efectul este vizibil chiar și la nivel celular.

REYU are, de asemenea, o capacitate regenerativă asupra mușchilor și tendoanelor lezate.

reyu biofeedback articulații

Studiile arată că rata de regenerare crește cu 250% după un tratament REYU

Acesta furnizează mai mult oxigen țesuturilor și reduce durerea prin efectul său calmant asupra nervilor. În medie, aceste țesuturi se pot regenera cu 4 ședințe REYU. Leziunile vechi necesită, de obicei, mai multe ședințe.

O sesiune săptămânală de reyu biofeedback pentru sportivii profesioniști înainte de competiție reduce riscul de accidentare, prin activarea preventivă a tuturor mecanismelor de vindecare.

REYU economisește bani pe operații costisitoare și timp prețios de joc pentru sportivii profesioniști. Un tratament REYU poate fi efectuat de către o asistentă medicală, un fizioterapeut sau un antrenor cu experiență.

Tratamente pentru vindecarea incontineței urinare la femei

Scurgerile urinare reprezintă o problemă majoră care afectează chiar și femeile tinere. Nevoia de a urina și incapacitatea de a reține urina până când ajungem la toaletă duce la scurgeri de urină foarte neplăcute.

Biologic, organismul își pierde capacitatea de reproducere la vârsta mijlocie. Odată cu menopauza, ne pierdem lubrifierea și etanșeitatea vaginală. La început acest lucru nu se observă, dar treptat afectează modul de viață.

REYU restabilește conexiunile nervoase și vasculare cu organele noastre sexuale, care sunt necesare pentru funcționarea lor la toate nivelurile

Este nevoie de 4 ședințe reyu biofeedback pentru a simți diferența în ceea ce privește controlul urinar și lubrifierea și pentru a ne recăpăta încrederea. După 8 ședințe, structurile musculare din zona pelviană devin mai puternice și se îmbunătățește etanșeitatea vaginală, eliminând incontinența urinară și disfuncțiile sexuale.

Dacă nu faceți exerciții fizice, mușchii devin mai slabi, iar forța pe care o aplică asupra oaselor scade

Odată cu îmbătrânirea, conexiunile nervoase cu mușchii se deteriorează, iar noi pierdem tonusul muscular. Acest lucru afectează și volumul osos, iar toate împreună modifică forma feței. Tomografiile computerizate ale capului arată că îmbătrânirea poate scădea cu peste 50% din volumul nostru muscular și chiar mai mult din volumul osos. Umpluturile și volumizatoarele, sunt foarte utile atâta timp cât structura noastră naturală, cum ar fi mușchii și oasele, le poate conține. În caz contrar, acestea anulează echilibrul natural și creează temuta față de pernă, modificându-ne fizionomia.

Prin urmare, trebuie să adăugăm REYU, la fiecare program de întinerire a formei feței

Pierderea de volum a mușchilor și oaselor nu poate fi înlocuită doar prin injectabile moi.

Construiți-vă fundația naturală pentru o formă facială frumoasă, cu REYU!

REYU tratează pielea și mușchii de bază, obținând cele mai bune rezultate.

Reyu este un procedeu complet și echilibrat de întinerire, cel mai nou disponibil în prezent, cu rezultate remarcabile.

REYU acționează asupra tuturor aspectelor de întinerire a feței prin activarea buclelor de biofeedback.

Modul de acțiune REYU

Rețete și terapii naturiste, buclele de reyu bio-feedback, TERAPIA REYU

Deoarece nervii, vasele și canalele limfaticele sunt conectate între ele în corpul nostru, tratamentul REYU asigură o vindecare funcțională globală a celor 3 rețele.

Pentru a realiza o stimulare regeneratoare a buclelor noastre naturale de biofeedback INTERN, creăm o buclă închisă EXTERNĂ.

Buclele externe constau din dispozitivul REYU și conexiunile sale la 2 cabluri lungi.

Un cablu duce la un electrod adeziv care este fixat în centrul spatelui, la nivelul corespunzător al coloanei vertebrale, acolo unde iese nervul care duce la organul desemnat.
Cel de-al doilea cablu este conectat la un stilou care face o aspirație pe piele, urmând un protocol specific, închizând astfel bucla.
Cu toate acestea, pielea nu este conductoare pentru micii microcurenți naturali, cum ar fi cei generați de dispozitivul REYU. Prin urmare, trebuie să infiltrăm suprafața pielii cu electroliți înainte de stimularea electrică REYU. Acești electroliți conduc electricitatea mult mai bine decât pielea. Electroliții au un efect terapeutic suplimentar asupra pielii, mușchilor și articulațiilor, deoarece îmbunătățesc conexiunile electrice ale corpului. Selecția și concentrația acestora sunt prevăzute în protocolul de tratament REYU.

În decurs de 4 până la 8 ședințe, rezultatele sunt vizibile. Aceste rezultate se îmbunătățesc în timp, deoarece buclele continuă să se regenereze chiar și în absența unei stimulări. Este obișnuit să se observe îmbunătățiri suplimentare la un an sau mai mult după ultima ședință.

Un tratament nou, utilizat în cele mai pretențioase clinici de estetică la care poți avea acces

La fel ca majoritatea dintre noi, nu luați în considerare tratamentele cosmetice invazive și nici nu credeți în puterea tratamentelor faciale.

Totuși, poate vreți să încercați să inversați îmbătrânirea și să scăpați de riduri, păstrând în același timp un aspect natural.

Dacă visați la o piele strălucitoare și sănătoasă și la aspectul natural și tineresc care vine din interior, a venit momentul!

Revoluția naturală este REYU, fiindcă aduce soluția pentru sănătatea noastră din interior.

Restaurarea naturală a pielii și a formei feței cu REYU este o modalitate excelentă de a începe călătoria anti-îmbătrânire care duce la o întinerire de lungă durată.

Arătați și vă simțiți cu 10 ani mai tânăr, în mod natural!

REYU este cea mai echilibrată tehnică de întinerire facială!

REYU are rezultate permanente. Astfel, evitați ședințele repetate întreaga viață.
În doar câteva ședințe de REYU, puteți atinge niveluri de întinerire pe care nici măcar chirurgia nu le poate atinge.

Completați acest formular și puteți câștiga un voucher pentru un tratament la una dintre cele mai bune clinici de tratamente medicale estetice și Beauty din București, unde puteți beneficia și de alte tratamente (proceduri) de slăbire cu vacuum și radiofrecvență, epilare, etc.

Dacă doriți să beneficiați de o ședință gratuită la o clinică din centrul Bucureștiului, completați formularul de mai jos:

Inscrierea nu a fost făcută. Incercați din nou.
Inscrierea a fost făcută cu succes

Participă și câștigă

Inscrie-te la concursul nostru

Shares
Optimized by Optimole