Afin siberian

Sucul de Afin Siberian: Elixirul Longevității și Sănătății depline

Afin siberian este la origine o planta sălbatica cu o lungă istorie. Abia de vreo 20 de ani oamenii au descoperit valoarea lui reală și au început să creeze soiuri mai dulci, mai aromate, mai gustoase. Cu o aromă care amintește de afine, struguri, zmeură și mure, sau de toate la un loc, honeyberry este atât un aliment, cât și un medicament.

În Japonia, afinul siberian este poreclit “Fructul Tinereții” datorită cantității sale bogate de resveratrol — un antioxidant corelat cu longevitatea și speranța de viață înaintată.

Afinele siberiene conțin de 13 ori mai mulți antioxidanți decât afinele normale, alături de numeroase vitamine și minerale esențiale pentru organism.

100% suc pur ecologic de afine siberiene Afinul siberian — cunoscut și ca Lonicera, Honeyberry sau Haskap — este un arbust misterios originar din sălbăticia înghețată a Siberiei. Acesta are antocianine — în cantități mai mari decât în orice alt fruct studiat.

Beneficii

Longevitate 

Numite adesea și “Fructele Tinereții”, afinele siberiene cresc speranța de viață și au beneficii dovedite pentru longevitate. Fructele sunt renumite în Japonia pentru aceste proprietăți — o țară care numără surprinzător de mulți oameni cu vârsta de peste 100 de ani. Conform studiilor, aceste beneficii impresionante se datorează antioxidanților puternici din afinele siberiene, precum flavonoidele și resveratrolul. Ele mențin vigoarea și tinerețea organismului, crescând speranța de viață.

Anti-îmbătrânire 

Afinele siberiene sunt folosite în medicina tradițională și pentru proprietățile lor anti-îmbătrânire. Antioxidanții din fruct luptă cu succes împotriva stresului oxidativ, menținând organele tinere și sănătoase. Totodată, micile fructe au grijă de sănătatea părului, pielii și unghiilor, încetinindu-le procesul de îmbătrânire și păstrându-le aspectul tânăr.

Fitness & Alergat

Sucul natural de afine siberiene are beneficii și pentru sport. Studiile arată că acest fruct misterios te ajută să alergi mai repede și pe distanțe mai lungi, fiind un partener de nădejde pentru orice alergător. Conform unui studiu realizat la Northumbria University, sucul de afine siberiene a îmbunătățit semnificativ timpul alergătorilor într-o cursă de 5 kilometri, diminuându-le oboseala și inflamațiile musculare. Cu doar 100ml pe zi, ai un avantaj competitiv în fiecare cursă.

Slăbit

Vrei să dai câteva kg jos? Sucul de afine siberiene e aici să te ajute. Scăzut în calorii și bogat în nutrienți, sucul contribuie la pierderea în greutate și facilitează arderea grăsimilor de pe abdomen. În plus, oferă o senzație de sațietate, fapt care scade pofta de dulciuri și de mâncăruri grase. Include sucul în dieta ta zilnică și vei fi surprins de rezultate.

Alzheimer & demență

Cu un conținut bogat în polifenoli, acest suc minune diminuează riscul de Alzheimer, demență și alte boli neurodegenerative. Conform cercetărilor medicale, sucul de afine siberiene îmbunătățește memoria și protejează creierul de efectele nocive ale radicalilor liberi. Toate aceste beneficii se datorează antioxidanților din fructe, care luptă cu succes împotriva stresului oxidativ.

Ochi

În Japonia, afinele siberiene sunt cunoscute și ca „Fructul Vederii”. Micile fructe au un conținut extrem de bogat în antocianine — pigmenți naturali cu puternice proprietăți antioxidante. Datorită lor, fructele îmbunătățesc vederea pe timp de noapte, combat degenerescența maculară și previn retinopatia la pacienții cu diabet. Cu doar 100ml pe zi, sucul de afine siberiene are griă de ochii tăi și îți protejează vederea.

Anxietate & depresie

Ai auzit de serotonină? Specialiștii o mai numesc și “hormonul fericirii”, fiind capabilă să ne ofere o stare generală pozitivă, pe care o asociem adesea cu bucuria. Vorbim despre ea pentru că afinele siberiene cresc secreția de serotonină în creier, fiind astfel benefice împotriva anxietății și depresiei. Un consum regulat ne oferă pace interioară și o stare de bine, într-un mod complet natural.

Imunitate

Deși noi și misterioase în România, afinele siberiene au uimit comunitatea medicală din străinătate prin mixul lor bogat în vitamine, minerale și antioxidanți. Toate vin în cantități impresioante, oferindu-ne o imunitate de fier, care ne protejează de gripă, răceli, bacterii, microbi și alte viroze respiratorii. Introdu sucul de afine siberiene în dieta ta zilnică și vei avea un sistem imunitiar puternic & rezistent, capabil să lupte împotriva multor boli.

Inflamație

Inflamația este cauza multor boli cronice, precum gingivită, Parkinson sau reumatism. Din fericire, există remedii naturale care o reduc considerabil, iar sucul de afine siberiene este unul dintre ele. Având la bază antioxidanți puternici, precum polifenoli și antocianine, acest suc minune reduce considerabil inflamația din corp. Include-l în dieta ta zilnică și bucură-te de rezultate!

Multe studii au demonstrat eficiența afinelor siberiene și împotriva cancerului. Fructele au în compoziție seleniu organic și numeroși antioxidanți care contribuie la prevenția cancerului și distrug celulele cancerigene. Cu o doză zilnică de suc, organismul tău are un extra grad de protecție împotriva acestei boli grave.

Inimă & tensiune

O doză zilnică de suc de afine siberiene scade tensiunea arterială și protejează inima de boli cardiovasculare. Acest beneficiu se datorează antioxidanților din fructe, care asigură o bună circulație a sângelui și scad nivelul de colesterol rău (LDL). Pentru o inimă puternică și rezistentă, bea 100ml de suc în fiecare zi.

Creier

Conform studiilor, antioxidanții din sucul de afine siberiene mai au un rol important: stimulează inteligența. Antioxidanții interacționează direct cu neuronii și îmbunătățesc legăturile dintre ei. De la agerime și concentrare sporită, până la capacitatea de a gândi critic și de a face calcule, sucul de afine siberine ne stimulează creierul și are grijă de sănătatea lui.

Diabet

Micile fructe siberine s-au dovedit eficiente și împotriva diabetului. Studiile arată că un consum regulat de suc reglează glicemia și previne apariția diabetului de tip II. Dacă ai diabet sau prediabet, sucul de afine siberiene este exact pentru tine. Bea 100ml în fiecare zi și ține glicemia sub control.

Piele

Vrei o piele tânără, fină și sănătoasă? Afinele siberiene sunt aici să te ajute. Acizii fenolici prezenți în compoziția lor protejează pielea împotriva radiațiilor UV, păstrând-o tânără și elastică. De asta găsești acest fruct minune în compoziția multor produse anti-aging, cu rol de întinerire.

Infecții urinare

Infecțiile urinare apar din cauza bacteriilor care se răspândesc de-a lungul tractului urinar. Din fericire, însă, există remedii naturale care le pot preveni și chiar trata, iar sucul de afine siberiene este unul dintre ele. Proprietățile sale antibacteriene au fost atent studiate în cercurile medicale, uimind prin eficiența lor împotriva anumitor infecții. Include sucul în dieta ta și vei avea parte de toate beneficiile sale.

Ficat

Sucul de afine siberiene are proprietăți de vindecare și în cazul bolii ficatului gras nonalcoolic. Această boală apare preponderent la persoanele între 40 și 60 de ani, din cauza grăsimilor în exces depozitate în celulele hepatice. Printre simptome regăsim Hepatomegalia (mărirea ficatului), oboseala sau durerea în partea dreaptă sus a abdomenului. Cu ajutorul acestui fruct minune, însă, simptomele sunt diminuate considerabil, afinele reușind să reducă inflamațiile de la nivelul ficatului.

Reumatism 

Probleme cu reumatismul? Chiar dacă se schimbă vremea și articulațiile ne fac probleme, ține cont că există soluții naturale care te pot ajuta. Una dintre ele este chiar sucul natural de afine siberiene, care reduce durerea și inflamațiile articulare, ameliorând simptomele acestei afecțiuni. Include-l în dieta ta zilnică și te poți bucura de vreme oricât ar fi de schimbătoare.

Bacterii & Microbi

Bogat în antioxidanți, sucul natural de afine siberiene are și proprietăți antibacteriene. Conform studiilor, sucul e foarte eficient împotriva bacteriilor Kocuria rhizophila, Bacillus subtilis și Campylobacter jejuni, fiind clasificat ca un aliment probiotic.

Ulcer

Ulcerul este o boală deseori provocată de infecția cu bacteria Helicobacter Pylori, dar poate fi declanșat și de un stil de viață nesănătos. Chiar și așa, există tratamente naturale care îi vin de hac, iar afinele siberiene se regăsesc printre ele. Studiile arată că micile fructe contribuie la vindecarea ulcerului și micozei, protejându-ne stomacul de neplăceri. Bea suc în fiecare zi și vei beneficia de toate proprietățile sale.

Hidratare

În conținutul afinelor siberiene găsim și 2 minerale importante — potasiu și sodiu, care echilibrează lichidele și electroliții din organism. Rezultatul? Corpul rămâne hidratat, asigurând buna funcționare atât a corpului, cât și a minții.

Shares
Optimized by Optimole